Cookie- og Privatlivspolitik
'The Hunger Games 2' er på vej

'The Hunger Games 2' er på vej

Samt et sæt nye billeder fra science fiction-filmen

Stem op!
66
Stem ned!
-2
(reset)

Simon Beaufoy, manuskriptforfatteren der vandt en Oscar for Slumdog Millionaire, er netop blevet hyret til at skrive The Hunger Games-fortsættelsen, 'Catching Fire' (Løbeild).

Dette sker før 'The Hunger Games' overhovedet har haft premiere, men Lionsgates høje forventninger og fanmassens store støtte har banet vej for en filmatisering af bog to i Suzanne Collins trilogi.

Jennifer Lawrence og resten af holdet forventes at vende tilbage til næste film. Heriblandt Josh Hutcherson, der for nylig afslørede et par detaljer om sin audition:

"Det var en mentalt hårdt audition, da jeg aldrig før har følt mig så tæt på en karakter, som jeg gør med Peeta. Han minder utrolig meget om mig selv som person", fortæller Hutcherson.

Ovenpå nyheden om 'Catching Fire' er et par nye billeder fra 'The Hunger Games' også dukket op.

'Catching Fire' forventes at få premiere den 22. november 2013, mens man allerede kan se The Hunger Games fra den 22. marts i år.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

The Hunger Games

The Hunger Games

The Hunger Games

The Hunger Games

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Chris

Glæder mig allerede

Anders

Kan ikke vente til både 2 og 3 kommer skynde jer med dem!
MEN HUSK ALLE DETALJERNE SKAL FIN PUDSES!

Nadineuser/13852

Det bliver spændende. Jeg har ikke læst bøgerne, så ikke noget med at afslører noget! Synes den første her var fantastisk, så glæder mig til at se den næste Catching Fire.

Rebecca

Syntes virkelig filmen er god! Det er så sødt da distrikterne skal køre ind i de der vogne i starten, og De tager hinanden i hånden (med flettede fingre) og rækker dem i vejret.. + at der er ild i deres dragter(Falsk ild) Og da hun finder ham, og de kysser i grotten.. Hun er så køn og han er bare herre lækker!! Virkelig! Kan altså ikke vente til 2'eren! Elsker dig The Hunger Games! Den bedste film ever! Man har virkelig aldrig set en film som den før! Genialt lavet man!! Stor ros her fra mig! 5 Stjerner of course!!! #MUCHLOVE

Karen Karlsen

Jeg nægter at tro, at de kaldte den The Hunger Games 2?! I'm surrounded by idiots..(; Sorry.. Den hedder Løbeild!

Antaeus

Det er egentlig lidt ærgerligt at man skifter ud i noget der fungerende fremragende i film nr. 1, den overgår endda bogen en smule hvilket er sjældent. Jeg havde helst set at man beholdte samme team hele vejen igennem så samme stil blev lagt i alle tre film. De skifter i hvert fald manusskriftforfatter kan vi jo se. Især når det nu netop fungerede. Man kunne skifte ud hvis det ikke fungerede.

Mht. 3'eren må de meget gerne lave om på handlingen eller i hvert fald ændre en del steder. 3. bog er næsten direkte ringe og langt fra kvaliteten i de to første fremragende bøger.

Kreestenuser/447988

det er mega fedt at der kommer en ny!!!!!!!

Anna

jeg kan ikke vente i over et år på at 2'ren kommer!!!!men det bedste er at hvis de laver en 2'er laver de også en 3'er for de hænger for meget sammen, det gør bøgerne hvert fald:D<3

The Hunger Games/ The Twilight Saga

Jeg f***king glæder mig til at 2 & 3 kommer ud i biograferne <3

Natasja

F*** jeg glæder mig til at den kommer, håber på at den er lige så god som nummer 1 men man ved aldrig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter