Cookie- og Privatlivspolitik
Årets bedste film 2011

Årets bedste film 2011

Redaktionens bud på årets bedste biografoplevelser

Stem op!
17
Stem ned!
-12
(reset)

Året er næsten omme, og det er blevet tid til at kåre de bedste film fra 2011.

Derfor har redaktionen på kino.dk udvalgt ti film, der tilsammen udgør 2011s bedste.

Sådan gjorde vi: Alle i redaktionen lavede hver især en rangeret liste på 20 film, som blev talt sammen med point (20 point for nr. 1, 19 for nr. 2 osv.), og ud fra denne sammensatte vi en endelig top 10.

Kun film med dansk biografpremiere i 2011 har været med i kapløbet.kino.dk's top 10 film 2011:

1. Black Swan
2. Nader og Simin: En separation
3. The Tree of Life
4. Tintin: Enhjørningens hemmelighed
5. Harry Potter og Dødsregalierne - del 2
6. Kongens store tale
7. Winter's Bone
8. Another Year
9. True Grit
10. Drive

Enig i vores top 10? Eller er der nogen, vi mangler?

Du kan også se vores respektive top 20-lister under redaktionens profiler: Søren Søndergaard; Stine Teglgaard; Daniel Bentien; Kasper Løvborg; Louise Berg Petersen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

... et par glimrende film i følge min mening!

1.) Kung Fu Panda 2
2.) Black Swan
3.) Paul
4.) Abernes Planet: Oprindelsen
5.) Harry Potter og Dødsregalierne - Del.2
6.) Paranormal Activity 3
7.) Super 8
8.) Rango
9.) Tintin: Enhjørningens hemmelighed
10.) Tømmermænd i Thailand

The Other Account

Faldt over denne efter jeg havde givet min vurdering over de bedste film fra 2012. Må da også indrømme at dette er en fin liste Kino.dk har taget frem, lidt ærgerligt at vi kun er enig i 2 film.
Her er min liste:

1.) Kung Fu Panda 2
2.) Harry Potter og Dødsregalierne - Del.2
3.) Abernes Planet: Oprindelsen
4.) Transformers: Dark of the Moon
5.) Super 8
6.) Paranormal Activity 3
7.) Peter Plys og Nye Eventyr i Hundredmeterskoven
8.) Rango
9.) Tintin og Enhjørningens Hemmelighed
10.) Hop

- Et ganske fint år, desværre ikke lige så godt som filmåret i 2012!

Blomstuser/370418

I kan da ikke mene at I syntes at Drive er god. Det må helt klart være den dårligste film nogensinde.
Harry Potter burde være højre oppe på listen. Hvor er Klassefesten og Dirch henne ?? De mangler helt klart.

S. Rico

Man kan naturligvis aldrig blive enige i en top 10, men redaktionens bud er bestemt ikke skudt helt ved siden af. Jeg vil undlade at skrive min egen top 10, da de færreste interesserer sig for, hvad folk man ikke kender har af smag.
Jeg vil blot konstatere at 4 ud af mine top 5 favoritter er med på listen. Jeg savner blot Super 8.

Thomasuser/117955

pemba og satysfythecrave tsk tsk tsk kan godt forstå hvis ikke i kommer meget ud af hytten med mindre de viser så`n nogle "storfilm" som dem i beskriver... Det er sikkert typer som jer der synes at rød, hvid og blå af ham franskmanden er så gode at når de er set, kan i godt lægge jer til at dø... målet med film oplevelse er opnået med film af den karakter... FOR JER !!! Skulle der engang komme film som " rengdråbers fald fra 300 mtr`s højde" og "dørhåndtags udvikling gennem 250 år" vil man jo slet ikke se jer for bare skosåler !!! De første i kø`en... jer to og vel at mærke, de eneste to.. Der er jo en grund til at de andre "kedelige film" som i ikke er så vilde med ligger i top over salg hver evig eneste gang og ikke dem i vil se... Fordi jeres film er kedelige, uden energi, liv og søvndyssende. 5 min af den slags film i tv og ingen behøver at optage statsministerens nytårs tale og afspille den når man skal til at sove. Så bufas og gumbo.. åben øjnene for anderledes film istedet for triste film der altid slutter med at være mere kedelige end da de begyndte... (gab gab) P. S. er ikke amerikaniseret... synes engelske, svenske og danske film kan være lige så gode.

JegELSKERFilm

Men smag er jo en privat sag! Så derfor vil jeg da gerne fortælle min top 10! Men jeg vil lige sige at rækkefølgen er tilfældig, da jeg ikke kan vurdere hvad der er bedre end noget andet ? Iøvrigt har jeg kun set 2 film fra jeres top 10, og har ingen planer om at se de sidste 8, da jeg simpelthen ikke har nogen interesse i dem! Tintin og Harry Potter er de 2 jeg har set!

Min Top 10

1. X-Men First Class
2. To På Flugt 3D
3. Pirates Of The Caribbean I Ukendt Farvand 3D
4. De Tre Musketerer 3D
5. Kung Fu Panda 2 3D
6. Tintin Enhjørningens Hemmelighed 3D
7. Super 8
8. Transformers 3 Dark Of The Moon 3D
9. Captain America 3D
10. Ronal Barbaren 3D

Boblere

Thor 3D
Cars 2 3D
Abernes Planet Oprindelsen
Harry Potter Og Dødsregalierne Del 2
Rio 3D
Cowboys And Aliens
Sucker Punch

Klaususer/925148

kan se du er glad for de stereoskopiske film og ikke engang halvdelen kan nogensinde komme i betragtning til årets film.. jo, de er alle gode popcorn film, men helt ærligt din top 10 er jo endnu værre.. og det er uanset om du ser filmene mono eller stereoskopisk :D

Rasmususer/729023

Har du overvejet, at dine favoritter fra i år næsten udelukkende er fra genren kaldet action/fantasy. Så det kan vel næppe undre dig at du er uenig med folk der faktisk ved noget om film, eller folk der har intellektuel kapacitet nok til at følge med i en film med egentlig handling og et plot.

X-men, Thor og Captain America er dog rigtig gode film, Hvilket de tre musketerer ikke er, den var mit livs største skuffelse.

Nikoline

En tilføjelse jeg har er: hvor er Breaking Dawn part 1? Filmen har sit eget fansite på Kino. Det var den mest ventede film i 2011, og har haft enorme omsætninger i USA, og mange andre lande verden over. Tusind vis af fans har standhaftigt, over flere omgange, slæbt venner og familie ind i biografen, for at se den så længe ventede film. Jeg synes, at Breaking Dawn part 1 fortjener en plads på top 10 film listen over bedste film. Alle de skrigende teenage fans, de passionerede twi-moms, de tusindvis af blinkende lys fra journalisterne og paparazziernes kamerabliz, de hankønnede skabsfans og de mennesker, der rent ud sagt, lever og ånder for twilight universet, må jo give et eller ander på godhedsbarometeret?

Nikoline.

Klaususer/925148

Okay Breaking Dawn er måske ikke den værste film, men den hører godt nok heller ikke til blandt de bedste!! Det er som om at Twilight fans generelt ikke kan se fejl i de her forfærdelige film.

Og nej, jeg er hader ikke jeres univers, men jeg hader filmens patetiske forsøg på at fortolke det!! Twilight er: Dårligt melodramatisk skuespil, en genial skrevet historie, men som ikke fungere på et lærred, hverken med hensyn til dialog eller det tekniske..

Det er tydeligt hvilken målgruppe man er gået efter og det er da forståeligt, at størstedelen syntes det er verdens bedste film.. men det også ret tydeligt, at man godt ved at det ikke er kunst det man har lavet og derfor ikke har gået efter anmeldernes anerkendelse.. Det er nogle meget dårlige film, og jeg syntes det ville klæ Twilight fans, at ta' deres fan -briller af og se realiteterne i øjnene..

Jeg mener det er jo ikke for sjov, at hverken instruktører, skuespillere, producerer og diverse film folk, roser Twilight til skyerne - filmene vinder ingen store priser, det kan ikke være tilfældigt. Og der er ingen der skal komme og fortælle mig, at 16 årige teenagere ved mere om film end folk som Spielberg og Scorsese.. ej, åben nu øjnene og kom i gang med at se flere film, der er masser af fantastiske film derude som er langt bedre end Twilight filmene, og ikke kun nye film, men der jo film der 70 - 80 år gamle som slår Twilight med kilometers længde! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

3 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

12 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

15 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter