Cookie- og Privatlivspolitik
'Anonymous' får ikke dansk biografpremiere

'Anonymous' får ikke dansk biografpremiere

Ingen Shakespeare-film i denne omgang

Stem op!
1
Stem ned!
-7
(reset)

I filmen Anonymous stilles der spørgsmålstegn ved, om et af verdenslitteraturens største navne, William Shakespeare, overhovedet skrev skuespil som 'Romeo og Julie', 'Hamlet' og 'Macbeth'.

Spørgsmålet får vi ikke svar på i de danske biografer, for filmen, der ellers havde premiere den 26. januar 2012, er blevet pillet af plakaten af dens distributør Sony.

Det skyldes primært, at 'Anonymous' har underpræsteret på det udenlandske marked. Den 30 millioner dollars dyre film har i hjemlandet England kun indspillet 650.121 dollars siden premieren for to uger siden.

Netop plottet kan være svært at sælge, især til englænderne, hvor Shakespeare er et nationalklenodie.

At det samtidig er en tysker (Roland Emmerich), der står bag filmen - og som ydermere har den frækhed at sætte spørgsmålstegn ved Shakespeares autenticitet - har næppe gjort filmen lettere at sælge.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

6 år siden

Kommentarer

Anonymuser/0

Jeg sætter min lid til jer. I har før hevet film hjem til DK, som ingen andre ville vise.

Nu er jeg ikke noget matematisk geni, men hvis Sony satser på bare at få NOGLE af deres penge hjem igen, er det nok en temmelig dum idé at tage den ud af distribution. Anonymous var en af de film, som jeg så meget frem til i 2012. Havde glædet mig til at se et bud på en film om legenden. Det er jo ikke første gang, at der har været historier om, at det ikke var manden selv der skrev historierne, men nu sætter jeg trods alt min lid til folks intelligens og det er vel de færreste som danner en mening om noget, blot på baggrund af en film. Historieforvanskning eller ej.

Det forbavser mig dog, at englænderne ikke har vist interesse. Ja, et nationalklenodie, men de har aldrig slået mig som et folkefærd, der så hurtigt afviser noget, blot på baggrund af følelser.

Man kan jo altid håbe på, at Sony ændrer mening. Da det kom frem, at Nightmare on Elmstreet alligevel ikke kom op i biograferne, rejste der sig en proteststorm som gjorde, at den alligevel blev vist (og nej, jeg sammenligner ikke de to film). Man kan jo håbe på, at det også sker i dette tilfælde.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Nielsuser/651846

Filmen er flot, har jeg hørt fra venner i Tyskland - men det er der så mange historiske film der er, og i modsætning til dem bygger Anonymous på vrøvl og fup og historieforfalskning. Den kan vi godt undvære.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Natashauser/647351

Har lige set den i USA og syntes det er for dårligt! Er alt for mange spændende, anderledes og fede film som vi ikke for til Danmark. For til gengæld de samme mainstream film hele tiden. Er helt seriøst for ringe. Der kunne i det mindste holdes en masse enkelte forestillinger til alle os loyale fans som også kan sætte pris på rigtige film.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

Øv øv! Den havde jeg sådan glædet mig til at se! Hvor super typisk!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

De har allerede meldt ud at Shia ikke vender tilbage i Indy 5

45 minutter siden
Mickey

Nu var jeg én af dem som ikke hadede 4'eren særlig meget.

3 timer siden
Noah

Black Panther tjener jo stadig mange penge, så den overgår snart The Dark Knight.

6 timer siden
Noobcake

Det nemt at regne ud. Men inflation har ikke ændret sig så meget. Inflation de sidste 10 år er på 1,6%.

11 timer siden
VIPER

-Troede de havde arresteret Spielberg & Lucas efter det de gjorde mod Indy i 4'rn...

14 timer siden

Aktive debatter