Cookie- og Privatlivspolitik
Plottet til 'Prometheus' afsløret

Plottet til 'Prometheus' afsløret

Det handler Ridley Scotts Alien-prequel om

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Rygter om handlingen i Ridley Scotts Alien-prequel, 'Prometheus', har cirkeleret i et stykke tid, men er indtil nu ikke blevet bekræftet.

Nu har Fox udsendt en officiel - om end kort - beskrivelse af plottet. Og denne ser ud til at bekræfte de første antagelser.

Plottet beskrives således:
"Et hold af udforskere opdager en ledetråd til oprindelsen af liv på jorden. Dette leder dem ud på en spændende rejse til de mørkeste hjørner af universet, hvor de må kæmpe en frygindgydende kamp for at redde menneskeracens fremtid."

Dermed lyder den officielle synops i tråd med rygterne om, at filmen beviser, at livet på jorden er skabt af kræfter fra en anden planet.  

Ifølge den græske mytologi var Prometheus en titan, der stjal ilden fra guderne og som straf fik sin lever spist hver dag af en kæmpe ørn… Man må altså formode, at ideen om at stjæle viden fra sin skaber heller ikke er en god idé i Scotts nye Alien-mytologi.

Prometheus har Noomi Rapace, Chalize Theron og Michael Fassbender i hovedrollerne og får dansk premiere den 29. maj 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/232087

#Anders
Nej det er en film der nærmest er uafhængig af Alien-filmene men den foregår dog i samme univers, og skulle angiveligt omhandle det væsen man ser i det rumskib de finder i Alien 1.

så nej det er ikke en Blade Runner prequel men den er de dog også ved at snakke om at lave

Griffen

Det lyder til at istedet for at holde sig til klassisk Alien film, med fokus på Aliens, så prøver de at lave en episk film, som jeg gætter på bliver et stort flop. Men håber self. at de reder den i land.

Andersuser/104462

Nu er den en Prequel til Blade Runner og ikke Alien... ;-)

Nils

hvad?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

12 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter