Plottet til 'Prometheus' afsløret

Det handler Ridley Scotts Alien-prequel om
Fra Ridley Scotts 'Alien' (1979)
(© Fox)

Rygter om handlingen i Ridley Scotts Alien-prequel, 'Prometheus', har cirkeleret i et stykke tid, men er indtil nu ikke blevet bekræftet.

Nu har Fox udsendt en officiel - om end kort - beskrivelse af plottet. Og denne ser ud til at bekræfte de første antagelser.

Plottet beskrives således:
"Et hold af udforskere opdager en ledetråd til oprindelsen af liv på jorden. Dette leder dem ud på en spændende rejse til de mørkeste hjørner af universet, hvor de må kæmpe en frygindgydende kamp for at redde menneskeracens fremtid."

Dermed lyder den officielle synops i tråd med rygterne om, at filmen beviser, at livet på jorden er skabt af kræfter fra en anden planet.  

Ifølge den græske mytologi var Prometheus en titan, der stjal ilden fra guderne og som straf fik sin lever spist hver dag af en kæmpe ørn… Man må altså formode, at ideen om at stjæle viden fra sin skaber heller ikke er en god idé i Scotts nye Alien-mytologi.

Prometheus har Noomi Rapace, Chalize Theron og Michael Fassbender i hovedrollerne og får dansk premiere den 29. maj 2012.