Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer - Paranormal Activity 3

Trailer - Paranormal Activity 3

Den dæmoniske kraft vender tilbage

Stem op!
12
Stem ned!
-3
(reset)

Med to så succesrige gysere bag sig er det intet under, at folkene bag 'Paranormal Activity' vil lave en treer.

Den er der nu kommet en trailer til, og som man kan se i den, tager den fat i baggrunden for den dæmoniske eksistens, som hjemsøgte personerne i de to første film.

Paranormal Activity 3 har premiere den 20. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mr Chuck

det er ikke fordi der er god gys der gør det til den film jeg kan li det er karaterene som der blive ved med at vende tilbage med gode skuespiller præstenationer. Fredag den 13 ville heller ikke være det sammen uden jason voorhees eller nightmare on elm street ville ikke være det sammen uden freddy krueger. jeg var ti dengang jeg så parnomal activity 1 jeg må indrømme jeg kun kan huske lidt af den. Dengang jeg så den faldte jeg i søvn. Jeg så den midt om EFTERMIDDAGEN FAIL!!!!!!!!!!!!!.

Cica Cariaduser/266037

den i biffen. Hvis det kun er spejlscenen som er uhyggelig so er det også ok. Altid haft en vis skræk for spejle i gyserfilm...

Isabella

Hvordan de kan blive ved med at lave sådan møg, er uforklarligt.. For om det fanger mig og gør mig bange: NEJ!! Det nærmer jeg nok til noget af det værste, jeg har set, og den nye ser om noget endnu værre ud.

Mr Chuck

PS HADER PARANOMAL SKODTIVITY DET ER DET VÆRSTE **** JEG NOGENSINDE HAR SET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. EN SKÆNDSEL MOD HORROR GENRER. NOGEN GANGE KOMMER JEG I TVIVL OM DET OVERHOVEDET ER HORROR ELLER OM DET ER EN BILIG SPOF!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARGHHHHHHHHHHHHH:

OlleProduction

Dus iger alt det der lort.. og selv har du Scream 4 som profil billede... Scream er jo over hovedet ikke noget man kan blive skræmt af overhovedet..

Anonymuser/0

Helt enig. At den første film kunne få så gode anmeldelser i sin tid er utroligt. 1 time og 10 minutter med døre der smækker og bump-lyde. Det var kun den sidste scene der var en smule scary. 2'eren var mere af samme skuffe bare med en ny historie. Selv min 75 årige mormor der skriger op ved synet at en skygge var ved at kede sig ihjel. 3'eren bliver nok først tjekket ud når den kommer på BD og kun på grund af den sidste scene i traileren der var virkelig klam.

Mr Chuck

bloddy mary skulle efter myten at være en gamle grevture der blev dømt for hekser ri og blev brændt på bål. på sit dødsleje svor hun at tage hævn. hvis men siger hendes navn tre gange foran et spejl kommer hun og krasser dine øjne ud af hovedet . myten er baserede på virkelige begivenheder man. man bloddy mary legen er udviklet ligsom ånden i glasset bare for at få et kold gys . ps candy man har kopirede bloddy mary konceptet.

Anonymuser/0

Det forklarer jo en del. Tusind tak :)

Mikkel_en

nu må de virkelig stoppe.. det var fint der kom 2 af dem, men så skal de heller ikke køre dem længere ud..

det sker efterhånden altid, de laver 1 eller 2 gode film også bliver de bare ved..
stop med at koge suppe på brugte ben..

The Moviemaster

Har ventet på Teaseren skulle komme :D
Ser meget spændende ud, men må sku indrømme jeg bliver skuffet vis det viser sig at Dæmonen er Bloody Mary.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.