Cookie- og Privatlivspolitik
Billedgalleri - Dværgene fra 'Hobbitten'

Billedgalleri - Dværgene fra 'Hobbitten'

Alle dværge fra 'Hobbitten' er afsløret

Stem op!
18
Stem ned!
-1
(reset)

I de seneste uger har Peter Jackson afsløret, hvordan hans version af de 13 dværge i Tolkiens 'Hobbitten' kommer til at se ud i de kommende film.

Derfor har vi samlet de forskellige billeder i et fotogalleri, så du kan se, hvordan de kommer til at se ud.

Umiddelbart er det klogt, at Jackson har gjort deres udseende meget forskelligt, for hvis de alle lignede Gimli fra Ringenes Herre, kunne det hurtigt blive let at forveksle den ene med den anden.

Hobbitten - del 1 har premiere i december 2012 og del 2 har året efter.

Balin og DwalinBalin og Dwalin

Bombur, Bofur og Bifur
Bombur, Bofur og Bifur

Kili og Fili
Kili og Fili

Nori, Ori og Dori
Nori, Ori og Dori

Oin og Gloin
Oin og Gloin

Thorin
Thorin

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
irma

Det er bare ærgeligt den først kommer i 2013, men vi må jo pænt vente..

Benedikteuser/933657

De mangler skægget!!!! Deres skæg burde være længere.

Amanda

De ligner det de skal ligne, noget fra et eventyr. Og det er jo lige hvad Hobbitten er, et eventyr. For mig er det som at komme tilbage til mine barndoms drømme og forstillinger om dværge, og det er skønt.
Mvh

Bettinauser/90572

Som en ægte, loyal og spændt fan af Peter Jackson har jeg de sidste mange måneder fulgt Peter på Facebook. Jeg er helt vild med alt Peter Jacson offentlig gøre på hqns Facebook side, hans video opdateringer, der får alle hårerne på mine arme til at stritte af bare fryd og spænding og en kæmpe forventnings glæde og kriller i maven. Jec elsker at påleve alle aspekterne ved hele produktionen, både præ produktion, produktion og senere post. Jeg er helt vild med de her billeder som Peter har offentlig gjort... Den her måde at offentliggøre bider af filmen er nok en af de bedste reklame strategier jeg lænce har set... Fans som ikke kan vente med at se filmen, kan hele tiden få små bider af universet.... Og det virker, på trods af at Peter praktisk talt overhoved ikke afsløre noget som helst andet, end hvordan det ser ud visuelt. Hold op hvor er de dværge gode.... Jeg glæder mig.. Glæder mig... Glæder mig. Og så har Peter offentliggjort endnu en bag produktionen video i dag :D det er hvad jeg kalder fan service.

Shandrill

Alle de andre synes jeg er super, men Kili og Fili passer ikke lige til mit billed af dem.

Line FS

Viiiildt spændende!!! Ikke som jeg forestillede mig dem, men det er sgu stadig super sejt. Jeg er helt vild med kostumerne!

michael

en ting er billedere. af en eller anden grund kan jeg ikke bestemme mig for om jeg synes de ligner dværge eller hvad jeg synes. måske der når kommer et billed hvor man kan se dem i forhold til gandalf vil jeg synes de ligner rigtigt.

Tomuser/871443

Du kan allerede finde billeder, hvor du ser dem i Bilbos hjem, hvor Bilbo står i forgrunden. Lad mig sige, at stuen er fyldt helt op af alle de dværge.

http://www.imdb.com/media/rm698728192/tt0903624

Noller81

Hvor ser de seje ud alle sammen - flere af dem lige som jeg forestillede mig, da jeg læste bogen for over 15 år siden. Og det er også fedt, at Gloin ligner Gimli (eller omvendt.)

chrisuser/149902

iskrystaller! iskrystaller! Frys!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter