Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Bay: "'Transformers 2' var noget crap"

Michael Bay: "'Transformers 2' var noget crap"

Instruktøren beklager dårligt manuskript

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)
Overfor filmmagasinet Empire erkender Michael Bay, der instruerede Transformers: Revenge of the Fallen, at filmen ikke blev, som den skulle.

Vi lavede nogle fejl. Når jeg ser tilbage på filmen, var det noget crap. Manuskriptforfatternes strejke var lige om hjørnet, og det var forfærdeligt at lave en film, hvor historien var skrevet på tre uger,” lyder det fra Michael Bay i interviewet.

Udtalelsen kommer selvfølgelig i forbindelse med lanceringen af ’Transformers 3’, der skal være en markant forbedring af den udskældte toer, for at holde liv i de mekaniske vendekåber.

Er I enige med instruktøren og bliver den næste film i serien bedre?

Transformers 3: Dark of the Moon får dansk premiere den 30. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nateuser/929886

Jeg forstår det ikke hvorfor Michael Bay's manuskript er dårlig, altså jeg har set filmen 4 gange og jeg kan stadig lide den.....hhmmm måske var der nogle fejl i filmen eller måske mangler der nogle scener, men alligevel det var en rigtig god film, selvom Michael Bay ku' ikke lide det...Når men jeg glæder mig til at se 3'eren..

Tribute

Jeg er en stor fan af Transformers og Michael Bay, men jeg var nu en lille smulle Skuffet over Transformers 2 efter at have set den med min stor bror.
Den første film var jeg specielt glad for men det var nogle scener i Transformers: De Faldnes Hævn som gjorde den lidt for dårlig. Jeg ville gerne give 2eren 6 stjerner men det syntes jeg desvære ikke at den fortjente så jeg gav den 5 stjerner.
De er rigtig fede de film og jeg glæder mig meget til den tredje film.
Transformers 3: Dark of The Moon som sikkert bliver fed (Håber jeg)

Henriette69

Fedt at mr. Bay selv kan se det ;0)

Christian

Cameron har ikke lavet Sanctum! Han har medproduceret den. Ded kan bare godt lide og klister hans navn overalt på plakaterne...

Titanic og Avatar, Crap??? Jeg tvivler. Det er ikke jordens bedste film, set fra et originalt synspunkt. Men pudsigt nók er de lige akkurat så meget "crap" at de begge ligger som de bedst intjente film nogensindet! Har du lyst til at prøve og forklare den min gode herre??

Ps. Titanic og Avatar, sammenlignet med TransFormers!... Til sammenligning er Avatar og Titanic "mesterværker". Transformers er det vrste lort der er lavet i hollywood.

Alexanderuser/909676

Tjek også lige hvad der skete under transformers 2.
Manuskript forfatterne strejkede, smuttede på ferie, efterlod et halvt manuskript og en mand med en deadline. Så han var tvunget til at rush filmen igennem. Med alt det i tankerne så er filmen fed, der er humor som der burde være da det er baseret på en tegneserie. Damer, da det er en drenge/mande film. Store eksplosioner da det er kæmpe store robotter med missiler osv.

Alexanderuser/909676

Avatar og Titanic var jo også noget crap.

Eneste gode film som Mr. Cameron har lavet er Sanctum.

Hvis der var en der ude der skulle lave transformers var det Steven Spielberg.

Christian

Very good Mr. Bay, that's the hardest step - admitting it!

Jeg har nyheder til dig Michael-blowing-up-shit-Bay. TransFormers 1 var ikke meget bedre! Prøv og forestil jer hvis en instruktør som James Cameron havde lavet disse film? Jo, tak!!!...

Begge film er helt latterligt overfladiske, uden indhold eller sammenhængende historie. Fyldt med klicheér og tåbelige karaktere, uden substans eller troværdighed! Lige på nær den coole og totalt likeable Shia Lebouf, som spiller Sam Witwicky med ubenægtelig charme!

TransFormers 3: Dark of the Moon, har ALLE forudsætninger for at blive bedre end de to forrige, for der skal så uhyggeligt lidt til! Har de bare brugt en smule mere tid på historieudviklingen og skruet ned for den latterlige platte humor og gjort præg i og lave en smule mere gennemført production, jamen så er den hjemme allerede der!

SMOjr

Ja, han har helt ret i at den sidste Transformers film var en værre omgang crap, i forhold til hvad den kunne have været. Så jeg håber stærkt på, at 3'eren bliver meget mere dyster og seriøs. Det eneste gode ved 2'eren var jo effekterne, og det er simpelthen ikke nok til at bære en hel film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

6 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter