Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2011: Event-film

Preview 2011: Event-film

Se årets største blockbustere

Stem op!
15
Stem ned!
-1
(reset)
Første del af kino.dk's store preview for 2011 beskæftiger sig med de film, som potientielt bliver årets største, og som i hvert fald har den største fanbase.

Når en ny Harry Potter-film har premiere, er det mere end bare en film - det er et event.

Klik på filmens titel for at læse mere og stem på, hvor mange du af filmene du skal se forneden.

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand
Jack Sparrow (Johnny Depp) jagter ungdommens kilde i den fjerde Pirates-film, hvor Penélope Cruz og Ian McShane er blandt de nye på rollelisten. Rob Marshall er ny instruktør ved roret.

Transformers 3: Dark of the Moon
Den tredje film om de transformerende kæmperobotter bliver angiveligvist mørkere end de to forgængere. Shia LeBeouf vender tilbage som Sam Witwicky, men Megan Fox er ude og bliver erstattet af den lige så smukke Rosie Huntington-Whiteley.

Harry Potter og Dødsregalierne - del 2
Anden del af den syvende Harry Potter-bog afslutter eventyret om Harry, Ron og Hermiones kamp mod Voldemort, og det bliver et drabeligt opgør mellem de gode og de onde og enden på én af filmhistoriens største sagaer.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1
Twilight-serien går i Harry Potters fodspor og deler den sidste bog i to. Edward (Robert Pattinson) og Bella (Kristen Stewart) skal giftes, men bryllupsnatten får store konsekvenser for alle.

Taylor Lautner er selvfølgelig med igen, og det hele iscenesættes af manden bag Dreamgirls.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

Det bliver 2 film i biografen.

Pirates Of The Carribbean I Ukendt Farvand og Transformers 3 Dark Of The Moon da jeg ELSKER Pirater og Robotter!

Signe

Jeg skal se pirates, for selv om det er idt trist at mange af de gamle ryger ud, så elsker jeg Jhonny Depp i rollen som Jack Sparrow.
Jeg skal også se den nye HP film, for selv om de senste har skuffet, så er jeg stor fan af bøgerne og har set de andre film og derfor vil jeg også se den næste bare for at have set den ;)

Farakhuser/231953

Jeg er stor fan af Transformers filmene, så jeg glæder mig selvfølgelig meget til at komme ind og se den nye film med Optimus Prime og alle de andre transformers...

Jeg har set alle Pirates filmene og er stor fan af Johnny Depp som Jack Sparrow. Han er en af de mest underholdende karaterer på film og jeg glæder mig til at se hvad Jack Sparrow nu finder på... Det kan kun biver underholdende...:)

Selv om jeg ikke er den store Harry Potter fan, så skal jeg nok stadig ind og se den sidste film. Har set alle de andre på DVD så vil gerne lige have slutningen med.

Emma

Jeg skal se dem alle bort set fra Transformers.. Alt det robot halløj siger mig ikke så meget, men jeg glæder mig helt vildt til de andre, det er bare trist det er den sidste Harry Potter tror jeg ender med abstinenser ligesom så mange andre XD

Michala78

Pirates og Harry Potter. Har jo fulgt med fra start.
Resten bliver når dvd'en kommer ;o)

Catrine

Nu handler artiklen jo om eventfilm/blockbusters, dermed ikke sagt at disse film bliver de mest banebrydende for bio-året ;)
Pirats og Potter har jeg ventet på lige siden jeg så de senste, så de to er allerede skrevet på listen over film der SKAL ses i år :D

jesper

Helt klart Pirates og Transformers....

Michaeluser/13496

Lorte film, der er hvis kogt rigligt suppe på dem alle, kom nu med noget nyt.... Det er jo ikke andet end Blockbuster alle 4..... 2011 bliver sku et skuffent biografår....

bambiexplorer

PotC4: Enhver film med Johnny Depp skal ses.
T3:DSotM: Well, de to første var lidt for meget for børn - så jeg håber på det med at nr. 3 bliiver mørkere.
HP7-2: Nu hvor jeg har set de 7 første, skal den sidste vel også ses :-).

Sofie

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand

Harry Potter og Dødsregalierne - del 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1

Bliver nice!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.