Cookie- og Privatlivspolitik
Legolas i Hobbitten?

Legolas i Hobbitten?

Orlando Bloom vender sandsynligvis tilbage til Midgård

Stem op!
18
Stem ned!
-4
(reset)
I går blev det offentliggjort, at Cate Blanchett gentager sin rolle som Galadriel i Peter Jacksons kommende Hobbitten.

Nu er en anden Ringenes Herre-karakter på vej tilbage til Midgård.

Det forlyder, at Orlando Bloom igen skal spille rollen som elveren Legolas. Intet er helt sikkert, hvilket primært skyldes, at Legolas ikke optræder i J.R.R. Tolkiens bog 'Hobbitten'.

Men idet der er to film, der skal dække overgangen mellem begivenhederne i 'Hobbitten' frem til dem i 'Ringenes Herre', og fordi Legolas' far optræder i Hobbitten-fortællingen, er det langt fra utænkeligt, at han vender tilbage.

Heldigvis er det ikke nogen gæsteoptræden, der er tale om, så Orlando Bloom burde få mere end et par sekunder i 'Hobbitten'.

Hvad synes du? Er det godt, hvis Orlando Bloom er med i 'Hobbitten'? Eller skal Jackson holde sig 100 procent til bogen?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lasseuser/475422

Han kan gøre filmen mere spændende og især når det ligger så meget op til det SKovelvernes konge er hans far så ville det være underligt hvis man ikke så ham, bogen blev skrevet før ringenes herre så det er forståligt han ikke er med i den, jeg syntes det er for vildt han skal være med =D!!!

Line FS

Okay, det lyder seriøst underligt xD Fatter jeg ikke helt... fedt nok på en måde, men åndssvagt ikke at gøre som i bogen! Hader filmatiseringer, og især når de totalt smadrer en god bog! Lad os håbe de har fundet på noget godt! - Og når de laver HELT nye film, altså, med en helt ny fortælling som ikke er i bøgerne? Woa, spændende.. hvorfor og hvordan mon det vil gå!

Trine

Han behøver ikke holde sig 100% til bogen for min skyld, hvem gør det anyway?
Mit problem er, at det lige er Orlando Bloom.. han spiller jo a' ****** te'..

Jimuser/510601

Ringenes Herre Trilogien(filmene) har taget flere elementer med fra Silmarillion i filmene. Hvis Peter Jackson gør den samme elegance med baggrundshistoirerne i Hobitten, så siger jeg "go ahead". Dog er der en hårfin balance.

Michaeluser/409500

Mr. Jackson skal holde sig til bogen, det nytter ikke at han trækker nogle af dem med som ikke er med i bogen... Hold dig nu til historien så den faktisk bliver næsten 100% genkendelig.. Tak...

williamuser/907324

"Mr. Jackson" havde ikke engang læst bogen før han lavede de tre film så jeg tror ikke på at han elsker tolkiens bøger lige så meget som folk der har. Men jeg giver dig ret i at han skal holde sig til bogen. Hvad skal Galadriel i Hobitten?

Louis

Lad nu historien ikke glide ud af banen, please, Mr. Jackson.
Men Peter Jackson elsker jo det univers Tolkien har skabt mere end nogen anden, så bare vent og se. Det skal nok blive godt.

FIlmgnu

Nu skal de passe på at filmen ikke bliver en farce... at de vælger at tage Cate Blanchett med igen er for så vidt fint hvis de kan klemme Galadriel ind uden at historien mister nævneværdig karakter, at legolas også kommer ind kan godt blive kritisk, alt afhængig hvordan Peter Jackson og co vægter hans optræden. Nu ikke flere afvigelser, tak!

bIMON

Hvis de har en eller anden form for slutscene i del 2 der siger noget om sammenhængen mellem disse her og Ringenes herre trilogien er det vel ok, men hvis det bliver andet end det, giver det ikke meget mening at han skal være andet end en baggrundsfigur medmindre han var det i bogen...

Horsi

Gerich veleth Legolas. Kan det siges bedre? Lind nin a gail lalaith nad-den govaditham ad.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter