Gæt en åbningsweekend - vandt du?

Hvad solgte ’Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1’?
Hvad åbner 'Harry Potter 7' med?
(© Sandrew Metronome)

Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1 indspillede 125.017.372 dollars i sin tre dage lange amerikanske åbningsweekend.

Vinderen af konkurrencen blev dermed John Bruun og Trine Ipsen (alias Edward Cullen), der begge havde gættet på præcis 125 millioner dollars, og dermed kun ramte 17.372 dollars ved siden af det endelige resultat.

John og Trine har to fribilletter på vej med posten.

I det hele taget var de fleste bud velkvalificerede. Konkurrencen vender tilbage op til den amerikanske premiere på TRON: Legacy den 17. december.

---------------------------------------------------------------------------
At gætte en films åbningsweekend i USA er virkelig svært, men hvis du tør byde, har du nu chancen for at vinde både fribilletter og æren.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1 i den amerikanske tre dage lange åbningsweekend fra fredag den 19. november til og med søndag den 21. november?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 18. november kl. 23.59.)

Til information åbnede Harry Potter og Halvblodsprinsen (2009) med en weekendindtjening på 77,835,727 millioner dollars (eksklusiv indtjeningen fra de to første dage, da filmen havde premiere en onsdag)

Man kan læse vores USA top 10-nyheder for at blive kløgtigere på de amerikanske billetluger.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 23. november, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.