Cookie- og Privatlivspolitik
Superman-instruktør er fundet

Superman-instruktør er fundet

Zack Snyder skal instruere ‘Superman: Man of Steel’

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
’Superman: Man of Steel’ ser ud som et lovende projekt.

Christopher ”Batman” Nolan producerer, David ”Batman” Goyer skriver … og i dag er det kommet frem, at Zack ”Watchmen” Snyder instruerer.

Snyder er især kendt for sin unikke visuelle stil i film som 300 og Watchmen, og er snart aktuel med familieeventyret Legenden om vogterne: Uglerne fra Ga’Hoole.

Det er stadig meget tidligt i processen, men jeg kan fortælle, at det, Chris og David har gjort ved historien indtil videre, har givet mig en klar indsigt i, hvordan man gør Superman mere moderne. Jeg har dog altid følt, at han var ret fantastisk. Jeg skal lige færdiggøre Sucker Punch og så går vi i gang”, fortæller Snyder til Deadline.

Indtil videre er plottet holdt hemmeligt, men rygterne lyder, at den gode gamle General Zod, den sortklædte skurk fra ’Superman II’ (1980), muligvis vender tilbage.

Selve Clark Kent A.K.A. Superman er endnu ikke fundet, så det oplagte spørgsmål er:
Hvem synes I kunne være en fed Superman?

Filmselskabet satser på, at ’Superman: Man of Steel’ får premiere i julen 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daneuser/12887

Jeg ved der har være snak om Gerard Butler som Zod men Warner Bros har den 10.4. annonceret at rollen er gået til Michael Shannon . Jeg kunne godt se Gerard i den rolle, men jeg er sikker på at Michael Shannon også bliver god. Glæder mig til at se Zack's version af supermand, han er en fantastisk instruktør. 300 er en af mine favoritter.

Riccouser/704840

Superman Returns suckede donkeyballs, men jeg tror franchisen kunne få en revival med Danny Trejo i hovedrollen...

Peteruser/685568

Det skal da være Brandon Routh...... Men hvad med ham fra Smallville? Tom Welling?

Danieluser/187494

DEt bliver jo ikke Brandon Routh igen - der skal nyt blod til :) - Men hvad med Gerard Butler? Der bliver snakket om, at filmen skal være mere "mørk" ala Batman Begins og The dark knight, så jeg tror at GB kunne være god, som en lidt mere rå udgave af stålmanden :)

Signe Lilja

Super fedt at Zach Snyder skal instruere. Glæder mig virkelig til at se hvad han kan bringe til konceptet :)

Kasper Dahl Nicolajsen

Jeg er 100% enig med Lula! Jeg er en kæmpefan af Mad Men serien, og Jon Hamm er en eminent skuespiller. Desuden har jeg altid synes at Jon Hamm har lignet Superman en smule, med hans markerede ansigtstræk og sorte glatte hår. Så jeg vil klart krydse fingre for Hamm the man!

Camilla

Det skal klart være Brandon Routh igen. Han gjorde et super godt arbejde i Superman Returns! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

53 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter