Cookie- og Privatlivspolitik
’Avatar’-sketch udelukker Bruno fra Oscar

’Avatar’-sketch udelukker Bruno fra Oscar

Komikeren nægtede at gå på kompromis

Stem op!
9
Stem ned!
-1
(reset)
Vi skrev i går, at Sasha Baron Cohen skulle præsentere en Oscar ved uddelingen, men dette er nu blevet aflyst.

Cohen, som de fleste kender som Borat eller Bruno, havde nemlig planlagt en lidt kontroversiel sketch sammen med sin kollega Ben Stiller.

Sketchen skulle eftersigende have handlet om Avatar, og da showets producerer så den, hev de stikket af frygt for, at James Cameron ville forlade showet.

Detaljerne om den aflyste sketch er følgende:
Cohen ville være kommet ind på scenen som en slank blå kvindelig Na’vi, og Stiller skulle være tolken. Et stykke inde i talen skulle publikum opdage, at tolken ikke oversætter ordentligt, og Na’vien ville derfor fysisk afsløre sin gravide blå mave, hvorefter hun ville udpege James Cameron som faderen.

Komikerens talsmand har udtalt, at Cohen ikke var interesseret i at gå på kompromis med sin sketch, og derfor hellere ville blive i London.

Nogle husker måske, at Cohens alterego Bruno landede med bar numse i hovedet på rapperen Eminem under MTV Movie Awards, hvilket fik Eminem til at forlade showet.

Denne sketch var dog aftalt, og det er vist fair at sige, at både MTV og Eminem er kendte for at have mere humor end Cameron og Oscar-uddelingen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Renée Zellweger da hun holdt sin famøse tale
9 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisa De Niro

Jeg er helt enig med Mia Walllace a.k.a. Diva Duckie øverst på siden.
Vi er et bredt publikum, der skatter uddelingen af Oscar-statueterne højt og det er en skam, at alting bør være så sobert og politisk korrekt. Sketchen er jo nemlig harmløs og ville være et muntert indslag, når man sidder og misser med øjnene i Imperial kl. 05.13.

Mrs. Mia Wallace

Cohen, du er en sand humor-mester, og din humor-karat er åbenbart mere værd statuetten himself!!!
Ligeså meget fan jeg er af at se Oscar, (i Imperial ;oD) ligeså lidt fan er jeg af deres opstyltede selvhøjtidelighed, med tilhørende klamme musik indslag (9 ud af 10 gange.)
Vil savne det "blå" indslag i morgen nat!!! ;o)

Christina Tofteskov

Generelt er jeg langt fra nogen fan af Cohen (selvom han dog er vældig god i Sweeney Todd), men her synes jeg absolut at han har ret.

Sketchen er da ganske harmløs (og sjov), så jeg kan ikke se, hvorfor de føler behov for at censurere Cohen. Jeg forstår udmærket, hvorfor han har valgt helt blive væk.

Humor og Oscaruddelingen går tilsyneladende ikke ret godt i spænd sammen.

suneuser/794033

Det kan ikke svare sig at gå på kompromis med humor!!!!

Mille

Sådan skal det være !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter