Cookie- og Privatlivspolitik
'Spider-Man 4' er aflyst

'Spider-Man 4' er aflyst

Tobey Maguire og Sam Raimi er færdige med superhelte-serien

Stem op!
10
Stem ned!
-88
(reset)
Rygter om problemer mellem filmselskabet Sony og ’Spider-Man’-instruktøren Sam Raimi har længe stået på.

Kontroverserne er nu ifølge The Hollywood Reporter endt i en situation, som mange måske vil være kede af.

’Spider-Man 4’ skulle have været ude i maj 2011, men i stedet vil selskabet nu genstarte (reboote) hele serien i 2012, som man har gjort det med Batman-serien.

Handlingen i den nye serie skal vende tilbage til Peter Parkers teenage-år.

Tobey Maguire er i en alder af 34 for gammel til en teenagerolle, så derfor skal hele holdet erstattes. Hvem der skal overtage Kirsten Dunsts rolle er fuldstændig uvist, men til rollen som superhelten i rødt er navnet Zac Efron dukket op. Dette er dog ubekræftet.

Instruktøren Sam Raimi vender heller ikke tilbage, og om dette udtaler han:

"Working on the 'Spider-Man' movies was the experience of a lifetime for me. While we were looking forward to doing a fourth one together, the studio and Marvel have a unique opportunity to take the franchise in a new direction, and I know they will do a terrific job."
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christofferuser/823050

Nyheden om at starte som i Batman filmende lyder skam som en udmærket idé. Men en skuespiller som Zac Efron skal spille rollen ødelægger de lige det hele igen. Men så vidt jeg kan læse mig frem til på internettet bliver det, heldigvis, ikke Zac Efron. Men der imod Andrew Garfield. Så det er da bedre..

Christianuser/151702

Har hørt at de meget stærkt overvejer Logan Lerman som peter Parker/Spider-Man

Logan Lerman spiller hovedrollen i Percy og lyntyven.

Miki

Muligheden for at det bliver Zac er meget små hvis man kigger på det store hele. Det er ikke bekræftet, men jeg tror nok at meningen med at lave en spiderman 4, ville være at få netsvingeren med i The Avengers? Og nu da Toby ikke vil lave en flere film, og da Spiderman er en vigtig del af Marvels "Elite Team", så er en ny skuespiller som kan holde de nye film ud, vigtig...

Det er selfølgelig bare min teori :)

Død Snøuser/173928

jeg har det helt fint med at de starter 'from scratch' med et nyt cast osv... men at det skal indeholde Zac Efron blows my mind (på den ekstremt negative måde)... så hellere lade helt være med at lave filmen !!!
Jeg skal i hvert fald ikke se den hvis det er med Zac Efron som spiderman !!!

carluser/403421

ja vis vi skal have zac motherfucker med lad ham dog forhelvete dø i filmen filmen er jo aligevel ødelagt med ham som spidey

Mikkel Tanguser/139075

Tobey er helt unik i rollen som Peter Parker/Spider Man.
De skulle gennem tænke deres idé et par gange, inden de tager forhastet konklusioner. De har så mange skurke de mangle, som gode gamle spidey kan tæve. Og hvis de skifter Spidey ud med en anden, end Tobey.. Ville de være som Indiana Jones uden Harrison Ford.
MEN, vi må ikke give op på forhånd.. Peter Parkers Teenage år, er mere lisom de originale Tegne serier. Og mere interresante. Men De skal på ingen måde caste Zac Efron til rollen som "the webslinger". Men jeg er dog spændt på hvad de finder på. Bare de ikke skynder sig med at skrive det hele osv. som de gjorde med 3'eren. Den var god, men kunne være bedre.

Nicholasuser/474728

Det er jo næsten årets dårligste nyhed indtil videre... Hvis Zac lort skal spille spiderman boykotter jeg alle de film der bliver lavet med ham!

Martin

Hvor tungt folk tager dette er jo afhængigt af hvor meget de seneste 3 film har betydet for dem. Af den grund gør dette mig egentlig lidt knust.. Jeg har altid synes at de tre film med deres cast har været unikke. Især Tobey, der kom næsten helt ukendt ind i det hele og gjorde sig ét med Peter Parker (subjektiv mening, naturligvis).

Jeg tilhører nok den meget, meget, meget, snævre del af befolkningen der har synes at alle 3 spiderman-film har været fantastiske, og ingen har været dårlige. Jeg har elsket dem, set dem med kærester og venner. Dette er bare så ÆRGELIGT!

Det er mest af alt ærgeligt fordi filmende endeligt var nået til den mest spændende del. Havde glædet mig så meget til at se det fortsætte.

Hvis Zac Efron bliver den nye spiderman bliver det et klimaks jeg kun troede ville opstå i mine mareridt.

Jonathan

Fuck Zac Saffron eller hvad han nu hedder...den highschool musical disney dude skal bare holde sig væk fra min elskede spidey... please no.. oh god... arrrrh... Det ville jo være at dræbe hvad der er godt. FORBUDT siger jeg bare.

Leylauser/489537

Tobey Maguire synes jeg passede meget godt til rollen som spider man, men kan godt se at han efter hånden er blevet ældre til at spille rollen. Men Zac Efron skal bare holde sig laaangt væk fra. Han passer bare ikke, i mine øjne er han ikke troværdig nok :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter