Cookie- og Privatlivspolitik
Ghostbusters 3 er under opsejling

Ghostbusters 3 er under opsejling

80’ernes store monster-komedie vender tilbage! Columbia Pictures har ansat to erfarne komikere til at skrive manuskriptet.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Columbia Pictures har nu endelig bekræftet, at der arbejdes på at lave en tredje Ghostbusters-film. Rygtet er ikke nyt, men endelig har studiet sat navne på projektet.

Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky (forfatteren og producenten bag ’The Office’) er blevet hyret til at skrive manuskriptet, og, bedst af alt, man arbejder på at samle det originale cast.

De to første film, der blev lavet I henholdsvis 1984 og 1989, havde Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Rick Moranis og Ernie Hudson i de centrale roller, så at samle kræfterne igen ville kræve en vis mængde penge (især nu hvor Murray er blevet super-hot), samt en del make-up til de noget ældre skuespillere.

De originale film var skrevet i samarbejde af Aykroyd og Ramis, mens Ivan Reitman (ja, faderen til Jason Reitman) instruerede. Reitman kunne godt trænge til et lille comeback i disse dage, siden hverken ’Evolution’ (2001) eller ’My Super Ex-Girlfriend’ (2006) var succesfulde eller vellykkede, så om man spørger ham bliver spændende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emiluser/15018

Er vild med de gamle film ....og spiller da også det nye GhostBuster spil rimelig tit .....men det bliver sværdt for dem at toppe igen tror jeg .....men hvem ved det lykkedes for Indiana Jones at gøre come-back så hvorfor ikke proton banden

so ho you gonna call?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

21 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter