Ghostbusters 3 er under opsejling

80’ernes store monster-komedie vender tilbage! Columbia Pictures har ansat to erfarne komikere til at skrive manuskriptet.
Billede

Columbia Pictures har nu endelig bekræftet, at der arbejdes på at lave en tredje Ghostbusters-film. Rygtet er ikke nyt, men endelig har studiet sat navne på projektet.

Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky (forfatteren og producenten bag ’The Office’) er blevet hyret til at skrive manuskriptet, og, bedst af alt, man arbejder på at samle det originale cast.

De to første film, der blev lavet I henholdsvis 1984 og 1989, havde Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Rick Moranis og Ernie Hudson i de centrale roller, så at samle kræfterne igen ville kræve en vis mængde penge (især nu hvor Murray er blevet super-hot), samt en del make-up til de noget ældre skuespillere.

De originale film var skrevet i samarbejde af Aykroyd og Ramis, mens Ivan Reitman (ja, faderen til Jason Reitman) instruerede. Reitman kunne godt trænge til et lille comeback i disse dage, siden hverken ’Evolution’ (2001) eller ’My Super Ex-Girlfriend’ (2006) var succesfulde eller vellykkede, så om man spørger ham bliver spændende.