Cookie- og Privatlivspolitik
Ghostbusters 3 er under opsejling

Ghostbusters 3 er under opsejling

80’ernes store monster-komedie vender tilbage! Columbia Pictures har ansat to erfarne komikere til at skrive manuskriptet.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Columbia Pictures har nu endelig bekræftet, at der arbejdes på at lave en tredje Ghostbusters-film. Rygtet er ikke nyt, men endelig har studiet sat navne på projektet.

Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky (forfatteren og producenten bag ’The Office’) er blevet hyret til at skrive manuskriptet, og, bedst af alt, man arbejder på at samle det originale cast.

De to første film, der blev lavet I henholdsvis 1984 og 1989, havde Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Rick Moranis og Ernie Hudson i de centrale roller, så at samle kræfterne igen ville kræve en vis mængde penge (især nu hvor Murray er blevet super-hot), samt en del make-up til de noget ældre skuespillere.

De originale film var skrevet i samarbejde af Aykroyd og Ramis, mens Ivan Reitman (ja, faderen til Jason Reitman) instruerede. Reitman kunne godt trænge til et lille comeback i disse dage, siden hverken ’Evolution’ (2001) eller ’My Super Ex-Girlfriend’ (2006) var succesfulde eller vellykkede, så om man spørger ham bliver spændende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emiluser/15018

Er vild med de gamle film ....og spiller da også det nye GhostBuster spil rimelig tit .....men det bliver sværdt for dem at toppe igen tror jeg .....men hvem ved det lykkedes for Indiana Jones at gøre come-back så hvorfor ikke proton banden

so ho you gonna call?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

2 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

4 timer siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

8 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

8 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

9 timer siden

Aktive debatter