Hollywood-stjerne under interview: Jeg føler, at vi er med i en romantisk komedie lige nu

'What's Love Got to do with It?' er aktuel i de danske biografer
Billede
(© 'What's love got to do with it'? / SF Studios)

Den nye romantiske komedie What’s Love Got to Do with It? har ramt de danske biografer.

Tidligere på året inviterede SF Studios os til London for at tale med filmens to hovedroller, Lily James og Shazad Latif, samt instruktør Shekhar Kapur.

'What's Love Got to Do with It?' følger Zoe, der beslutter sig at lave en dokumentar om sin gode ven og nabo Kazim, der er på vej ind i et arrangeret ægteskab med en pakistansk kvinde udvalgt af hans forældre.

Zoe, som selv er på jagt efter kærligheden, har sine fordomme om Kazims rejse, men måske kan hun lære noget af denne nye tilgang til kærlighed?

 

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerner i ny romantisk komedie har været venner i årevis: "Der var ingen is at bryde"

Da vi mødte James og Latif, der har kendt hinanden i over 13 år, kunne man straks mærke stjernes kemi. I videoen øverst afslører de deres personlige filmfavoritter, når det kommer den romantiske komediegenre, og undervejs udbryder Lily James:

- Jeg føler, at vi er med i 'Da Harry mødte Sally' lige nu, som et af de par, der bliver interviewet.

I videoen taler stjernerne også om, hvordan Hollywood måske har været med til at skabe et romantiseret billede af parforholdet - og hvordan det er vigtigt at have en film som 'What's Love Got to Do with It?', der viser andre sider af kærligheder, herunder det arrangerede forhold. 

Og måske er vi slet ikke forskellige på tværs af kulturer og nationaliteter:

- En af grundene til, at jeg elsker denne film, er fordi, at den viser, at vi alle gør de samme ting. Vi gør de samme ting og ikke så forskellige, fortæller instruktør Kapur.

'What's Love Got to Do with It?' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se klippet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)