Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Stjernerne bag nyt superheltebrag afslører filmens hemmelige ingrediens

Interviews med hovedrollerne på 'Shazam! 2 Fury of the Gods'

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Fire år efter premieren på DC's måske sjoveste film Shazam! er det endelig blevet tid til et gensyn med Zachary Levi i rollen som gakket superhelt.

I Shazam! Fury of the Gods vender Asher Angel tilbage som den unge Billy Batson, der får superheltekræfter, når han råber ”Shazam”, og endnu en gang er der skruet lidt mere op for humoren end i den typiske DC-film.

Vi mødte holdet bag det nye actionbrag til en snak om filmens hemmelige ingrediens: improviseret humor - og hvor meget frihed skuespillerne egentlig har til at fjolle der ud af. Især to af filmens stjerner elsker at lege lidt med replikkerne. Se videointerviewet øverst.

LÆS OGSÅ: Helen Mirren brækkede sin finger i ny film: "Stunt-folk burde få Oscars"

- Man kan ikke undgå det med folk som Zachary Levi og Jack Dylan Grazer, de kommer bare til at gøre det. Men det er også derfor man caster dem, fordi de er deres karakterer, fortæller instruktør David F. Sandberg.

Bare da vi talte med filmens to unge stjerner - Asher Angel og Jack Dylan Grazer, der spiller bedste venner i filmen - kunne man mærke den fjollede stemning mellem dem, og den 20-årige Angel fortæller også, hvordan hans medspiller altid prøvede at få ham til at grine på settet:

- Jeg føler, at i alle scener som Jack og jeg har sammen, så improviserer han.

- Hans mål er at knække mig, og så siger han noget totalt underligt, som slet ikke giver mening, men så bliver det bare sjovt, og det er han virkelig god til.

Den 19-årige Jack Dylan Grazer, der tidligere har haft rollen som hypokonderen Eddie Kaspbrak, en af de mere morsomme karakterer i It, fortsætter:

- Jeg er en meget svær klient. Især for mit PR.

'Shazam! Fury of the Gods' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.