Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Skuespilleren bag ny Marvel-skurk bragte en hel ny vibe til Ant Man-settet: "Pas på!"

Interview med holdet bag 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge var der premiere på Marvels nye actionbrag Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Filmen byder på et gensyn med Ant-Man, Wasp og resten af superheltefamilien, der denne gang bliver fanget i Kvanteriget.

Mange mener, at et af filmens højdepunkter er superskurken Kang, der også befinder sig i Kvanteriget, og som kommer til at have stor betydning for den større historie i MCU fremadrettet.

I anledning af premieren på filmen talte vi med hovedrollerne Evangeline Lilly og Kathryn Newton samt instruktør Peyton Reed om den faretruende Kang, og hvordan Jonathan Majors forberedte sig til rollen. Se hele interviewet øverst.

 

LÆS OGSÅ: Vilde reaktioner på ny Marvel-film: "Bedste siden 'Avengers: Endgame'"

Wasp-stjernen Evangeline Lilly fortæller her, hvordan Jonathan Majors gjorde brug af method acting og blev i rollen imellem optagelserne.

- Når kameraerne ikke rullede, så ville vi nogle gange bare holde øjenkontakt, og så legede vi lidt som vores karakterer, og jeg elskede det.

Kathryn Newton, der har overtaget rollen som titelkarakterens datter Cassie, deler, hvordan hun i starten ikke helt forstod, hvorfor Kang-skuespilleren ikke snakkede til hende mellem optagelserne.

- Jeg tænker bare: ”Hvad sker der? Hvorfor er han sådan?”, og så ville Paul [Rudd, red.] sige: ”Nej, Kathryn, han er bare method”, og jeg forstod det: ”Nårh, han er Kang. Han tænker på at slå mig ihjel. Jeg forstår.”

- Jeg elskede det. Man oplever det ikke særlig tit i Marvel, der er ikke mange method actors, der laver superheltefilm, afslutter Lilly.

Men Majors gjorde mere end bare at skule til sine medspillere mellem optagelserne. Instruktør Peyton Reed fortæller:

- Jonathan og jeg snakkede sammen tidligt i processen, og da vi på et tidspunkt snakkede om karakteren, sagde han: "Jeg kommer til at bringe en helt ny vibe til 'Ant-Man'-settet, pas på!"

Om Jonathans Majors nye vibe fortsætter instruktøren:

- Jonathan skabte en hel Kang playliste, og han ville komme ind med sin buldrende musik. Han havde hele Kang the Conqueror-kostumet på. Man vidste altid, når han kom.

Jonathan Majors som den skræmmende Kang kan opleves i biograferne lige nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.