Cookie- og Privatlivspolitik
Vilde reaktioner på ny Marvel-film: "Bedste siden 'Avengers: Endgame'"

Vilde reaktioner på ny Marvel-film: "Bedste siden 'Avengers: Endgame'"

Marvels mindste superhelt er snart tilbage - i storform!

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

I næste uge er der langt om længe premiere på Ant-Man and the Wasp: Quantumania, den tredje film i Ant-Man-serien og den første film i Marvels femte fase, der bl.a. byder på Jonathan Majors i rollen som Kang The Conqueror, den næste store superskurk i stil med Thanos. Action-eventyret havde verdenspremiere i går, og derfor har de første reaktioner nu ramt internettet. Vi har samlet nogle af dem herunder.

Blandt de mange positive reaktioner er det især Jonathan Majors som Kang, der får ros for sin præstation. Flere sammenligner også actionbraget med Star Wars, og den kaldes endda for en af de bedste sci-fi-film nogensinde.

Forsalget til 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' er startet. Find dine billetter her:

Atom:

- Uhyggelig og chokerende gamechanger! Marvel er tilbage med et sjovt, VILDT eventyr. Det her er ikke bare endnu en superheltefilm, det er en af de BEDSTE sci-fi film nogensinde! WOW… […] KANG er den bedste superheltefilmskurk NOGENSINDE. Jonathan Majors vil blive nomineret for Bedste mandlige birolle ved Oscars 2024 med en meget solid chance for at vinde. Hans præstation er LEGENDARISK. Han er i sandhed en erobrer [conqueror, red.]. Velkommen til Fase 5.

Fandango, Erik Davis:

- FASE 5 ER BEGYNDT! Den nye Ant-Man-film er som en psykedelisk rutsjebanetur fyldt med skræmmende og hylemorsomme mærkværdigheder plus en MEGET truende Kang. Store STAR WARS vibes møder MCU på sit mest freaky og opfindsomme punkt. MODOK er fantastisk, men Jonathan Majors erobrer. Jeg elskede det!

The Cosmic Wonder, Warren Thompson:

- 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' var for fed! Visuelt var den vanvittig og historien var fremragende, men KANG! Jonathan Majors stjal showet for mig. Den bedste Ant-Man-film indtil videre for mig. En spændende oplevelse for Marvel-fans og post-credit-scenen vil få dig til at hoppe ud af din stol!

The Movie Podcast, Daniel Baptista:

- 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' er en solid, dog en smule overambitiøs, start på den næste fase af MCU. Jonathan Majors er et force som Kang og den NYE KONGE af Multiverset. Den sidste kampscene er forbløffende, men jeg savnede virkelig den komiske charme i løbet af filmen.

Dempsey Pillot:

- Jeg havde en fornøjelse med 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. Paul Rudd har aldrig været bedre, og Jonathan Majors erobrer hvert sekund af sin skærmtid så nemt som ingenting, MEN filmens ægte stjerne er Jeff Loveness’ manuskript: en påmindelse om hvor forunderligt mærkeligt og mystisk MCU stadig er.

Geek Vibes Nation:

- Peyton Reed’s ’Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ er det bedste MCU har leveret siden ’Avengers: Endgame’. Filmen er en psykedelisk rutsjebanetur igennem Kvanteriget som leverer øjeblikke med grin, tårer, knogleknusende action og hjerte alt imens filmens konsekvenser øges.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania får biografpremiere den 15. februar - køb billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.