Ny trailer er ekstremt voldelig: 'John Wick 4' ligner årets vildeste actionfilm!

Keanu er ikke færdig med at slå ihjel
Billede
(© Nordisk Film)

Mange har prøvet, men ingen har endnu været i stand til at slå John Wick ihjel. Det betyder dog ikke, at folk ikke vil prøve igen i John Wick: Chapter 4 - den næste del af Keanu Reeves’ eksplosive lejemorder-filmserie.

Det, der startede som en lille actionfilm, er blevet til nogle af de mest populære og roste film i Reeves' karriere. Hver film er blevet større og udvider den verden af snigmordere, som John Wick indtager, og hæver samtidig kampsekvenserne til helt nye niveauer. Skal man stole på den nyeste trailer til filmen, så bliver det næste kapitel ingen undtagelse.

Se traileren i toppen af artiklen.

 

LÆS OGSÅ: Efter frygt for aflysning: Keanu Reeves vender stadig tilbage i ikonisk superhelte-rolle 

Efter at blive skudt og falde ned fra et tag i slutningen af den tredje film, Parabellum, har Wick et regnskab, der skal gøres op. Og der er kun én vej frem og ingen vej tilbage.

Der bliver lovet eksplosiv action for alle pengene i 'John Wick 4', som også vil tage den vildt jagede hovedperson jorden rundt til både storbyer og glohed ørken.

Traileren kommer kort efter, at det er blevet bekræftet, at filmen vil have en spilletid på 2 timer og 49 minutters, hvilket gør den til den hidtil længste film i franchisen.

Der er derfor rigelig tid for Reeves til at sparke røv med både skydevåben, knive, nunchucks, knive, sværd, biler, hunde og sikkert også en masse andet, når fjerde kapitel af John Wick får dansk biografpremiere d. 23. marts 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)