Anders Matthesen er tilbage som Stewart Stardust – og han er klar til at krænke dig!

Sjofel rap på 'Mr. Lummer'
Billede
(© Mr. Lummer - Ude af Kontrol / SME)

Anders Matthesens ikonisk karakter Stewart Stardust er tilbage – og han er i topform til sangen "Mr. Lummer" fra gruppen Ude af Kontrol.

Musikvideoen er ude, og her kan man se Anden folde sig ud som Onkel Stewart med lummer rap, breakdance og sjofle kommentarer. Alt er som det plejer – og skal være med ham!

Se musikvideoen øverst.

Stewart Stardust har været en gennemgående figur i Matthesens virke fra "Hvad snakker du om"-dagene over 'Jul på Vesterbro' til hans optrædener i animationsfilmene Terkel i knibe og Ternet Ninja.

Senest udgav Anden i 2018 albummet 'Blodhævn', der var 10 sange udført som sin persona Stewart Stardust.

 

LÆS OGSÅ: Anders Matthesen: "Onkel Stewart repræsenterer, at hele verden kan sutte mig"

Nu er den alkoholiserede sømand så klar til fest på 'Mr. Lummer', der jo alene i titlen taler direkte ind i Stardusts elskede personlighed, og med tekstbidder som "Den står på Gucci og på nye luffer - hvis du byder på Disney Sjov og fredags-guffer. Du gør mig glad, når du bladrer i bollerne. Du må beholde, hva' du finder i folderne" og "Så gi' plads, og la' mig krænk' den pis-kas'", skuffer Anden ikke!

I vores interview med Anders Matthesen i 2021, fortalte komikeren, hvad den ikoniske karakter repræsenterer for ham:

- Stewart, specielt, repræsenterer for mig det der med: "Hele verden, den kan bare sutte mig. Jeg har festen med, og hvis der er nogen, der ikke vil være med, så kan de bare pisse af. Jeg er ikke afhængig af nogen som helst. Folks anerkendelse."

Og nu må det så være på tide, at Anden laver den episke solo-film om Stewart Stardust, som han fortalte os om i 2019. Et gangster-drama med søulken som ung!

Anders Matthesen arbejder lige nu på 'Ternet Ninja 3'. Vi fik en opdatering i sidste år.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)