Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Joaquin Phoenix spiller sig selv som barn, voksen og gammel i årets nok mest syrede film

Se traileren til 'Beau is Afraid'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør Ari Aster forstår sig på at sende sit publikum ud i nogle vilde og uhyggelige syretrip.

Det populære produktionsselskab A24 har nu udgivet den første trailer til Asters næste mystiske film, Beau Is Afraid, der har Joaquin Phoenix i hovedrollen – eller man skulle måske sige hovedrollerne. Se traileren i toppen af artiklen.

Filmen markerer det tredje partnerskab mellem Aster og A24, da produktionsselskabet også har støttet instruktørens tidligere gyserfilm Hereditary og Midsommar, der begge har fået en stor fanbase baseret på deres uhyggelige og mystiske stemning.

Da de første plakater for 'Beau Is Afraid' dukkede op på internettet, så vi Phoenix blive bizart de-aged - hvor man digitalt får skuespillere til at se yngre ud. Phoenix skal dermed formentlig spille flere forskellige versioner af samme karakter på forskellige tidspunkter i hans liv på samme tid.

 

LÆS OGSÅ: 16 år efter: Nu bliver kultdyrket gyser-trailer endelig til en spillefilm

Nu hvor vi har en trailer, kan vi endelig være sikre på, at 'Beau Is Afraid' lander et sted mellem en gyserfilm og en indie-eventyrfilm.

Den første forsmag her åbner med et foruroligende øjeblik fra Beaus barndom, hvor han tænker tilbage på sit komplicerede forhold til sin mor. I resten af traileren akkompagnerer et poppet 80'er-beat en række surrealistiske rædsler og en spændende blanding af live-action og animation, samtidig med at vi får at vide, at "fra hans mørkeste frygt kommer det største eventyr".

Der er ingen tvivl om at instruktørens sædvanlige særheder er til stede i det nye projekt, og det bliver interessant at se, hvordan alle de absurde hændelser fra traileren kommer til at hænge sammen i sidste ende. Vi er spændte, men ved stadig ikke, helt hvad det skal handle om.

'Beau Is Afraid' får dansk biografpremiere - men afventer en præcis dato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.