Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Efter prishøst: Er årets bedste skuespillerpræstation allerede fundet?

Se traileren til det historiske drama 'Corsage'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

På den prestigefulde filmfestival i Cannes vandt Vicky Krieps sidste år den eftertragtede Un Certain Regard-pris for sin præstation i rollen som kejserinde Elisabeth af Østrig i det historiske drama Corsage

Se filmens trailer herover.

'Corsage' handler om kejserinden, der i julen anno 1877 fylder 40 år og i sin samtid derfor nu anses som en gammel kvinde.

Etiketten som gammel vil Elisabeth dog ikke have siddende på sig, hvorfor man i filmen følger hende i et år, hvor hun forsøger at bibeholde sit offentlige image. Bl.a. ved hjælp af netop et stramtsiddende korset.

 

LÆS OGSÅ: Endelig gør Oscar-showet det eneste rigtige

Traileren lover ikke alene en smuk historisk film med en kunstnerisk stærk kant, men altså også en film, der vil byde på en stærk præstation fra den 39-årige skuespiller i hovedrollen.

Vicky Krieps har tidligere brilleret med sine nuancerede kvindeportrætter i film som den Oscar-vindende Phantom Thread og det gribende parforholdsdrama Bergmans ø.

Rollen som kejserinden har udover prisen i Cannes også allerede sikret Krieps andre flotte internationale priser for sin præstation, bl.a. på Chicago International Film Festival og ved European Film Awards.

Jungletrommerne om en Oscar-nominering er derfor ikke så underligt begyndt at buldre. Måske hun endda kan tage statuetten med hjem?

'Corsage' har biografpremiere den 16. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.