Se den første eksplosive trailer til Nolans nye storfilm om skabelsen af atombomben

Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Emily Blunt og mange flere
Billede
(© Universal Pictures)

I sidste uge udkom en række billeder fra Christopher Nolans kommende storfilm Oppenheimer, og nu er den første egentlige trailer ude.

Se trailer øverst.

Vi har tidligere fået et mystisk, kort kig på filmen, men med den nye trailer afsløres det fx, at filmen formentlig primært bliver i farver, og så får vi en længere voice over fra titelpersonen J. Robert Oppenheimer, der spilles af Cillian Murphy.

Oppenheimer var en af de primære bidragsydere til det såkaldte Manhattan Project, en statslig forskningsindsats centreret omkring skabelsen af atomvåben, der fandt sted fra 1942-1946, og han var direktør for Los Alamos laboratoriet, hvor bomberne blev fysisk samlet.

Det er de etiske overvejelser omkring atombomben, lige så vel som de fysiske og tekniske aspekter, der lader til at optage Christopher Nolan i sin nye thriller.

 

LÆS OGSÅ: Nolan overgår sig selv: Genskaber atombombe-eksplosion uden computereffekter

På rollelisten finder vi udover Murphy en lang række store Hollywood-navne:

Florence Pugh er Jean Tatlock, Emily Blunt spiller Kitty Oppenheimer, Robert Downey Jr. har rollen som Lewis Strauss, Matt Damon er Leslie Groves Jr., Gary Oldman er Harry S. Truman, foruden Rami Malek, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Josh Peck, Jason Clarke, David Dastmalchian, Alex Wolff, James D’Arcy og en god håndfuld flere.

Oppenheimer får premiere i biografen den 20. juli 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)