Cookie- og Privatlivspolitik

Se den første korte trailer til Christopher Nolans nye, stjernespækkede storfilm

Kryptisk smagsprøve på 'Oppenheimer'

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Man må give det til Christopher Nolan. Den efterhånden legendariske instruktør kan bare noget med at holde kortene tæt på kroppen, lade publikum gætte til sidste minut, og skabe en intens stemning i samme ombæring.

Oppenheimer, som netop har fået en kort teaser-trailer, følger præcist i det fodspor. Traileren, der kun kan ses i et live loop på YouTube (øverst) og Twitter, giver ikke meget væk. Stemning, nogle billeder, lidt tal og numre samt en voiceover-tale om solens kræfter, og at verden er ved at ændre sig.

Det giver god mening at tale om solens energi og forandringer, da filmen handler om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, der er med til at opfinde atombomben.

 

LÆS OGSÅ: Her er Christopher Nolans vanvittigt lange rolleliste til hans næste storfilm

Filmen er baseret på den Pulitzer Pris-vindene "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" af Kai Bird og Martin J. Sherwin. Men som altid med Nolan, så kan vi forvente en stilsikker og spændende fortælling, der er sin helt egen.

Filmen bliver (i hvert fald delvist) optaget i sort-hvid (ligesom hans debutfilm Following og visse segmenter i Memento), og Nolan-favoritten Cillian Murphy (Scarecrow i The Dark Knight-trilogien) spiller hovedollen.

Desuden er rollelisten alenlang, og inkluderer navne som Florence Pugh, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon og Rami Malek. Og det er bare en brøkdel af skuespilleren.

Oppenheimer får dansk biografpremiere den 20. juli 2023 - en dag før den amerikanske premiere!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.