Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Første trailer til 'Transformers 7': Fuld smadder og dyre-robotter

Biografpremiere til sommer næste år

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Transformers-serien har været på pause i en årrække siden Michael Bays skuffende Transformers: The Last Knight  fra 2017. Ganske vist kom Bumblebee (2018) som en charmerende overraskelse, men nu har robotterne været nødt til at blive på værkstedet for at skifte olie og tjekke dækkene, mens de venter på det næste store filmeventyr.

Til næste sommer er tiden så kommet til ny robot-smadder-action, når Transformers: Rise of the Beasts får premiere i biograferne.

Se den første hæsblæsende trailer øverst.

 

LÆS OGSÅ: Første billeder af de nye og seje robot-biler fra 'Transformers 7'

Der er flere nye ting at se frem til. Mest opsigtsvækkende er, at historien foregår før den oprindelige filmserie. Den foregår i 90'ernes Brooklyn, og eventyret fortsætter derefter på eksotiske steder i Machu Pichhu. Desuden møder vi de såkaldte Maximals, der er en slags dyre-transformers.

Vi har også fået en ny chauffør bag rattet. Steven Caple Jr. overtager instruktørstolen fra Bay, og hans seneste film var Creed II.

Foran kameraet finder vi blandt andre Anthony Ramos, en ung stjerne i spe, der imponerede i musicalerne Hamilton og In the Heights. Blandt robotbanderne Autobots og Maximals vil vi høre Michelle Yeoh, Pete Davidson og Ron Perlman, der har lånt deres stemmer. Ifølge de seneste rapporter fra Deadline optræder Peter Dinklage også som Scourges stemme.

'Transformers: Rise of the Beasts' får biografpremiere den 8. august 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.