Første billeder af de nye og seje robot-biler fra 'Transformers 7'

Autobots og Decepticons lander i de danske biografer næste år
Transformers
(© UIP)

Den er god nok: Der er en syvende film i Transformers-franchisen på vej. Filmen har titlen Transformers: Rise of the Beasts og lander i biografen den 24. maj næste år. Nu får vi et kig på både de nye robot-biler og en enkelt motorcykel - dog desværre ikke i transformeret form.

Det er filmens instruktør Steven Caple Jr., der har delt billederne på sin Instragram, hvoraf han selv poserer med køretøjerne på det ene. Se begge billeder nederst i artiklen.

Den syvende films titel virker måske bekendt for fans af universet. Det er nemlig en reference til 90'ernes tegnefilmsserie 'Beast Wars', hvis fortælling er centreret om en gruppe robotter, der tager dyreform.

Caple Jr. er selv vokset op som fan af 'Beast Wars' og beskriver bl.a. robotterne i sin kommende film som forhistoriske dyr, der rejser i tid og rum, hvor vi således nu vil se dem indtage Jorden.

'Transformers: Rise of the Beasts' kommer delvist til at foregå i Brooklyn i 90'erne, men vil også udspille sig i Peru samt andre steder i verden.



Caple Jr., der senest instruerede Creed II, har endvidere fortalt, at man kommer til at føle 90'ernes hip hop-kultur i filmen.

Fanfavoritten Optimus Prime vil være hovedkarakteren og ses i form af G1, man vil kende fra den klassiske legetøjslinje fra 80'erne. Det bliver igen Peter Cullen, der lægger stemme til den store Autobot.

Filmens skurk bliver Decepticonen Scourge, som bl.a. er kendt for at bruge dele fra nedlagte Transformers i sin egen krop. En anden karakter er Optimus Primal, en såkaldt leder af Maximals og en af Optimus Primes fortrolige - han får stemme af Ron Perlman.

Instruktøren lover desuden, at man vil komme til at se både de skurkagtige Predacons kendt fra 'Beast Wars' samt helt nye Autobots og Decepticons.

Det er som bekendt eksplosionernes mester Michael Bay, der instruerede de fem første film i franchisen, mens Travis Knight overtog den stafet ved at instruere en spin-off med Bumblebee.

'Transformers: Rise of the Beasts' forventes af have biografpremiere den 24. maj 2022.