Dette danske 90'er-musikhit bliver brugt igen og igen i 2022: "Det er sgu da lidt mærkeligt"

Interview med Jesper & Julie om 'Elsker dig for tiden'
Billede
(© Elsker dig for tiden / SF Studios)

Det anti-romantiske komediedrama Elsker dig for tiden er i biografen nu med skuespiller-, manus- og instruktørduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag både foran og bagved kameraet.

Vi har taget en snak med makkerparret om, hvorvidt de selv minder om deres roller i filmen samt historien bag én speciel sang, som ikke bare fylder meget i denne film, men som også har været brugt i adskillige andre danske produktioner i 2022.

Se interviewet i toppen af artiklen, hvor man også kan opleve Julie Rudbæk synge lidt af et andet ikonisk 90’er-nummer.

LÆS OGSÅ: Stormesters Mark Le Fêvre er blevet klippet ud af romantisk komedie: Her er forklaringen

Har man set filmen – eller bare traileren – vil man vide, at Poul Krebs’ 90’er hit "Sådan Nogen Som Os" spiller en stor rolle i filmen. Som Julie Rudbæk siger, så "har den fået noget kitschet over sig".

- Det er ret syret, at den er brugt i tre ting i år. 'Skruk' brugte den, 'Klovn' har brugt den, og nu bruger vi den [i 'Elsker dig for tiden']. Tre produktioner har brugt "Sådan Nogen Som Os' uafhængigt af hinanden, fortæller Rudbæk.

- Det er sgu da lidt mærkeligt. What are the odds?!

Poul Krebs er altså tilsyneladende meget populær blandt danske film- og serieskabere.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen på amerikansk tv: "Derfor spiller jeg (og danskerne) altid skurke"

I Jesper & Julies nye film, følger vi Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - kærligheden.

Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet.

'Elsker dig for tiden' kan ses i biografen netop nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)