Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Stormesters Mark Le Fêvre er blevet klippet ud af romantisk komedie: Her er forklaringen

Interview med Jesper & Julie om 'Elsker dig for tiden'

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

I den igangværende 6. sæson af det gakkede underholdningsprogram 'Stormester' på TV2, kom deltageren Julie Rudbæk med et særligt ambitiøst løsningsforslag til en opgave, der gik på at give komikeren Mark Le Fêvre sit livs mest uforglemmelige oplevelse.

Julie Rudbæk gav nemlig Lasse Rimmers elskelige assistent en vaskeægte filmrolle som flyttemand i den romantisk komedie Elsker dig for tiden, hvori Rudbæk både spiller hovedrollen og har ageret instruktør og manusforfatter sammen med sin faste kreative makker Jesper Zuschlag.

 

Filmen har nu biografpremiere, og man kommer til at vente længe, hvis man håber på at se Le Fêvre dukke op. Hans scene, som blev vist i 'Stormester', er nemlig blevet klippet ud af filmen.

 

LÆS OGSÅ: Grin og bliv varm om hjertet med den første trailer til bestselleren 'Meter i sekundet'

Vi har taget en snak med netop Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag i forbindelse med filmen, og der spurgte vi selvfølgelig ind til hvorfor, samtidig med at vi fik snakket generelt om, hvordan kærlighed ser ud anno 2022.

Se videointerviewet øverst.

Til spørgsmålet om Mark Le Fêvre, siger Zuschlag - med et blink i øjet: "Vi har en vis standard".

Rudbæk tilføjer dog:

- Jeg vil faktisk sige, at han spillede virkelig godt. Og det ærgerlige var, at det var en virkelig sjov scene, men vi endte med at skulle klippe virkelig meget ud.

Zuschlag forklarer, hvorfor de måtte tage den svære beslutning:

- Det var ren dramaturgi. Det handler om historien. Det var en god scene, og Mark var rigtig god.

Rudbæk fortæller ydermere, at der var en del materiale, der endte med at blive ofret i klipperummet:

- Der var også mange flere scener med forældrene, Anna havde en søster i nulte cut, og vi havde flere scener med vores bikarakterer. Kill your darlings! Og det betyder så også Mark Le Fêvre.

Dog har Rudbæk og Zuschlag fået plads til en anden Stormester-deltager, da Eva Jin har en lille rolle i filmen.

Om Julie Rudbæk retrospektivt får fjernet nogle point for at fratage Mark sin store stjernestund, må være op til Stormester Lasse.

Der er dog stadig rigelig god grund til at tage ind og se 'Elsker dig for tiden', som har biografpremiere på torsdag d. 22. december.

Lyt også til vores podcast-interview med Jesper & Julie, hvor vi taler om romantiske komedier. Den er tilgængelig på alle podcast-apps samt herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.