Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Se videoen: Mads Mikkelsen sætter svensk instruktør på plads efter kritik af dansk film

Svenskeren har kaldt dansk film for kedelig

Stem op!
64
Stem ned!
0
(reset)

Denne artikler blev første gang udgivet i august 2022.

Den svenske instruktør Ruben Östlund var tidligere i år ude med riven overfor danskerne, som han sagde ved dette års filmfesitval i Cannes udtalte var dårlige til at lave film. Han kaldte udbuddet for ”konventionelle, kedelige fortællinger”.

Östlund, der vandt sin anden Guldpalme for værket Triangle of Sadness, som lige nu kan ses i de danske biografer, har dog en god portion selvironi.

 

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen genforenes med stjerneinstruktør i ny dansk storfilm

Hans produktionsselskab Plattform Produktion har nemlig delt en sjov video med instruktøren og den danske stjerne Mads Mikkelsen på deres Facebook-side med teksten: ”Mads Mikkelsen owner prætentiøs svensk instruktør (Ruben Östlund)”.

I videoen kan man se Mikkelsen have en diskussion med Östlund om hans kontroversielle udsagn om dansk film, og danskeren spørger ind til, om svenskeren har set Pusher 2.

Det har han, og han indrømmer også, at den er virkelig god. Mikkelsen erkender dog, at det er lang tid siden, at filmen udkom, hvortil instruktøren siger: ”Ja præcis. Og hvad er der sket efter den?”

Hvor til Mads Mikkelsen kålhøgen erklærer: ”Jeg blev berømt” – og kigger kækt ind i kameraet med sit ikoniske smil.

Sådan! Om han forsvarer dansk films ære? Det ved vi ikke. Men han får da i hvert fald sat den flabede Ruben Östlund på plads. Se videoen øverst.

’Triangle of Sadness’ er aktuel i biografen og har de to danskere, Zlatko Buric og Vicky Berlin, på rollelisten.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joe

Godt gået, Hr. Mikkelsen! Tja, DK har sgu masser af gode film, syns jeg, hvorimod Emil fra Lønneberg var det sidste jeg har set af godt fra Svergie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.