Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Nu kommer filmen om 'Folk & røvere i Kardemomme By' - se den første trailer

Snart kan du nynne med på Halfdan Rasmussens 'Røvervise'

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

I vinterferien 2023 lister de legendariske røvere Kasper, Jesper og Jonathan sig afsted på tå direkte til de danske biografer i en ny animationsfilm for hele familien, nemlig Folk & røvere i Kardemomme By.

De tre røvere bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

I traileren, som man kan se i toppen af artiklen, får vi en forsmag på den ikoniske musik, som man næsten ikke kan lade være med at nynne med på. Og mon ikke vi også kan forvente alle de andre populære Halfdan Rasmussen-klassikere som 'Røvervise' og 'Papegøjen fra Amerika' i filmen.

 

LÆS OGSÅ: Magiske dyr og dansk animation: Her er 7 film-anbefalinger til børnenes efterårsferie

'Folk & røvere i Kardemomme By' er baseret på den berømte børnebog af Thorbjørn Egner fra 1955, som også er blevet til en af de mest sete forestillinger i dansk teaterhistorie med tæt på 1 mio. solgte billetter.

Rasmus A. Sivertsen, der tidligere har stået bag filmatiseringen af bl.a. Dyrene i Hakkebakkeskoven, er instruktør på filmen, der har Niels Olsen, Jon Lange og Frederik Cilius i hovedrollerne som de tre røvere.

Publikum i alle aldre kan glæde sig til at hoppe med ind i den hyggelige, nostalgiske og farverige verden, når 'Folk & røvere i Kardemomme By' har premiere d. 9. februar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.