Cookie- og Privatlivspolitik

Gyser-instruktør risikerede sit ægteskab for uhyggeligt stunt i 'A Quiet Place 2'

Interview med biografaktuelle John Krasinski

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Opfølgeren til den populære A Quiet Place fra 2018, hvor verden er blevet invaderet af glubske monstre, som kommer frem og dræber ved selv den mindste lyd, er nu biografaktuel.

I A Quiet Place 2 bevæger Evelyn og hendes børn sig væk fra deres engang trygge hjem med et håb om, at de kan dele deres nyfundne våben mod monstrene med andre overlevende.

De uhyggelige bæster udgør dog ikke den eneste trussel i den post-apokalyptiske verden, og spørgsmålet lyder nu, om de mennesker, der er tilbage, overhovedet er værd at redde?

Vi mødte manuskriptforfatter og instruktør bag den nye gyser, John Krasinski, til en snak om fortsættelsen, hvor hans arbejde er blevet sammenlignet med Steven Spielbergs af flere filmkritikere.

- Steven Spielberg er uden tvivl en af de vigtigste instruktører for min karriere. Hans film har været skelsættende i måden, jeg forestillede mig det at lave film. Så det er virkelig, virkelig en stor ros.

SE OGSÅ: Gyser-instruktør afslører første detaljer om kommende A Quiet Place-spinoff

Instruktøren gennemgik også, hvad der for ham var filmens uhyggeligste stunt, da han satte sin kone og hovedrolleindehaver Emily Blunt i en stuntbil.

- Den scene er ét skud, så alt hvad der sker for Emily i bilen, det sker i virkeligheden. Så jeg satte faktisk min kone i en bil, hvor rigtige mennesker hopper op på kølerhjelmen. 

- Biler undgår hende med kun få centimeter, og så får jeg en bus til at køre mod min kone med 70 km/t. Retrospektivt har jeg indset, at jeg måske satte mit ægteskab på spil i jagten på et godt skud til filmen.

Krasinski kunne herudover afsløre deltajler om monstrenes baggrundhistorie, mens han også kom ind på gyser-genrens fremtid. Se hele interviewet øverst.

'A Quiet Place 2' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.