Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen har især én grund til, at ny Harry Potter-rolle er helt særlig for ham

Interview med den danske stjerne

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se interviewet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Danmarks største skuespiller pt. er uden tvivl Mads Mikkelsen. Udover stærke roller i danske film, har han også markeret sig i Hollywood-franchises som James Bond, Star Wars og Marvel.

Nu er den 56-årige stjerne klar til at svinge tryllestaven i Harry Potter-universet, hvor han har overtaget rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald i Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder.

Men hvad var danskerens forhold til Harry Potter-universet, før han fik rollen?

Det spurgte vi ham om, da vi mødte ham:

- Det er mest igennem øjnene på mine børn, som jo er vokset op med det. Specielt min datter var præcis i den rigtige alder, da de kom ud. Hun var 6-7 år, og så hoppede min søn på senere hen. 

LÆS OGSÅ: Stor ros til Mads Mikkelsen - er ond og charmerende i 'Fantastiske skabninger 3'

- Men det fortsatte jo, fordi J.K. Rowling skriver på den der fantastiske måde, at i den næste bog er du 9, i den næste bog, der er du 12...

- Og jeg har set alle filmene sammen med dem. Men jeg er absolut ikke specialist og ekspert. Så jeg måtte ringe til min datter nogle gange.

I interviewet fortæller skuespilleren bl.a. også, at på grund af netop sine børns forhold til Harry Potter-filmene, at Grindewald-rollen er noget helt særligt for ham:

- Det har været en del af mine børns liv, så på den måde er det lidt specielt. Man vil enormt gerne være med i noget, som ens børn også gider at se.

- Og det er ikke hver dag, når jeg kommer og siger, at jeg har fået et job, hvor de så flipper helt ud. Normalt spørger de bare: "Hvor længe er du væk?"

Mikkelsen nåede heller ikke at gense Harry Potter-filmene op til rollen. Det hele gik nemlig meget hurtigt, forklarer han:

- Nej. Fantastic Beasts-filmene så jeg. Efter en meget hurtig telefonopringning og et tilbud om at lave den, så fik jeg manuskriptet og så de to film. Og så tror jeg, at jeg rejste dagen efter.

Se hele vores videointerview med Mads Mikkelsen øverst.

'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder' kan ses i biografen fra torsdag. Find dine billetter her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.