Mads Mikkelsen afslører: Her er den største forskel mellem Bond, Marvel, Star Wars og Harry Potter

Interview med den danske stjerne fra 'Fantastiske skabninger 3'
Billede
(© Warner Bros.)

(Kan du ikke se interviewet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Mads Mikkelsen er en del af en meget eksklusiv skuespiller-klub, der har haft en rolle i næsten alle de store Hollywood-franchises. Fra James Bond til Marvel og Star Wars, og nu er danskeren også blevet en del af Harry Potter-universet.

Stjernen har nemlig fået rollen som troldmanden Gellert Grindewald i Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder, der er den tredje film i rækken af film, der udspiller sig før eventyrene om Harry Potter.

Det er efterhånden en stor filmfamilie, der samles bag kameraet, på hvad der nu tæller 11 film sammenlagt, hvoraf instruktør David Yates alene har instrueret syv af dem.

Da vi mødte Mads Mikkelsen spurgte vi derfor ind til, hvordan det var at blive en del af Harry Potter-familien? Hertil kunne Mikkelsen bl.a. fortælle, at det faktisk ikke kun er filmholdet, der er en del af den magiske familie:

- Det var faktisk ikke kun produktionen, og instruktør David Yates har været med i evigheder, og alle dem, der var ansat. Men da vi havde premiere her for ikke så længe siden i London, så var alle fansene ligesom også en del af familien.

- De ved så meget om det. Altså meget mere end vi gør.

- Man kan jo bare håbe, at man bliver adopteret af den familie, når man kommer derover. Men det blev vi også.

- David Yates er uden sammenligning den blødeste og sødeste instruktør, som jeg har mødt i mit liv, som bare omfavnede alle, så alle skuespillere havde det på samme måde. Så det var nemt nok.

LÆS OGSÅ: Stor ros til Mads Mikkelsen - er ond og charmerende i 'Fantastiske skabninger 3'

Men hvad er så den største forskel på Harry Potter og fx Bond og Marvel?

På et personligt plan fremhæver Mikkelsen sine børn:

- Det har været en stor del af mine børns liv. Så på den måde er det lidt specielt. Man vil enormt gerne være med i noget, som ens børn også gider at se.

- Og det er ikke hver dag, når jeg kommer og siger, at jeg har fået et job, hvor de så flipper helt ud. Normalt spørger de bare: "Hvor længe er du væk?"

Men på især et andet punkt har den danske stjerne også kunne mærke en forskel:

- Fanbasen er anderledes. Der er også en stor fanbase, når det kommer til James Bond, men det er måske lidt ældre herrer, som har set det siden 60’erne, ik? Så det er bare en hel anden type fans og det er meget, meget sjovt at opleve.

Se hele vores videointerview med Mads Mikkelsen øverst.

'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder' kan ses i biografen nu.