Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk stjerneskud vandt pris overfor Oscar-nomineret Hollywood-skuespiller

Interview med holdet bag 'Du som er i himlen'

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Filmfestivaler verden over har allerede hyldet det danske drama Du som er i himlen, som nu endelig kan ses i de danske biografer.

Find dine billetter til 'Du som er i himlen' her:

Filmen er baseret på bogklassikeren 'En dødsnat' fra 1912 og følger tre generationer af kvinder på en gård i 1800-tallet, nemlig den 14-årige Lise, hendes faster og hendes farmor.

Bag filmen står den spillefilmsdebuterende Tea Lindeburg, der bl.a. også har stået bag Netflix-hittet Equinox, mens rollen som Lise spilles af det danske stjerneskud Flora Ofelia Hofmann Lindahl.

'Du som er i himlen' har opnået stor anerkendelse i udlandet og vandt så sent som i sidste uge hovedprisen ved Göteborg filmfestival, mens Lindahl og Lindeburg vandt for hhv. Bedste hovedrolle og instruktør ved den prestigefyldte San Sebastian International Film Festival.

Se også: Udlandet elsker ny dansk film - se den første scene her

Her modtog Flora Ofelia Hofmann Lindahl sin flotte pris sammen med Hollywood-stjernen Jessica Chastain, der blev hædret for sin præstation i The Eyes of Tammy Faye. En præstation som Chastain i øvrigt netop har modtaget en Oscar-nominering for!

Lindahl ser da også tilbage på prisuddelingen som en vild oplevelse:

- Det var ret skørt at stå i San Sebastian. Vi havde fået af vide dagen før, at vi skulle ned og modtage to priser. Vi vidste ikke helt, hvad det var for nogle priser, vi vidste bare, at vi skulle modtage to priser. Så det satte selvfølgelig nogle tanker i gang.

- Fem minutter før jeg skulle ind og holde min tale, finder jeg ud af, at jeg skulle modtage denne her pris sammen med Jessica Chastain.

Selvom de to skuespillere ikke nåede at snakke meget sammen, fik den unge dansker et rigtig godt indtryk af Hollywood-stjernen. Selvom Lindahl faktisk ikke vidste, hvem Chastain var:

- Jeg vidste faktisk ikke, hvem hun var. Det fandt jeg først ud af, da jeg kom ud derfra. Det tror jeg nok var meget godt.

- Men hun var meget, meget sød og virkelig ærlig og sympatisk. 

'Du som er i himlen' får biografpremiere den 10. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.