/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Krummerne vender tilbage! Stor dansk familiefilm til jul

Se den første trailer

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

30 år efter premieren på den første film om Familien Krumborg vender den populære filmserie tilbage med et reboot. Se traileren øverst.

Krummerne havde premiere på præcist denne dato i 1991 og blev en kæmpesucces i biografen med 853.383 solgte billetter. Siden har der været adskillige efterfølgere. Nu markerer Krummerne - Det er svært at være 11 år en ny epoke i familiefilmserien.

Filmens producent, Regner Grasten, skriver i en pressemeddelelse:

- Ser man Krummerne i dag, så handler den lige så meget om voksenproblemer, som om børneproblemer, og det er hele hemmeligheden. Her er en familie, alle gerne vil være medlem af. De er loyale og håndterer problemerne, og dem er der mange af, med et befriende humør.

- Den stemning er det nu lykkes at skabe med den nye Krummerne-film, og jeg glæder mig meget til at dele den med publikum!

LÆS OGSÅ: Gude til efterårsferiens familiefilm i biografen

Filmen tager fat i et af vor tids mest typiske udfordringer for mange danske familier: Skærmtid. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil.

Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom.

Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed. 

Krummerne - Det er svært at være 11 år får biografpremiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter