Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Her er familiefilmene til efterårsferien

Guide: Her er familiefilmene til efterårsferien

Efteråret rimer på hygge i biografen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Med efterårsferien på vej og vejrudsigter, der kalder på gode indendørsaktiviteter for hele familien, er det dejligt, at biograferne lige nu har en hel masse film for hele familien på programmet.   

Efterårsferien kan altså sagtens bruges med hele familien i biografsalens mørke, hvor der er noget for enhver smag på programmet. Læs mere om de forskellige biografaktuelle familiefilm herunder. 

Familien Addams 2

I animationsfilmen fortsættes historien om den makabre familie, baseret på en tegneserie fra 1938. I denne film rejser familien igennem USA på en campingtur, hvor de spreder gak, løjer og katastrofer over hele landet.

Find billetter til 'Familien Addams 2' her:

 

Ternet Ninja 2

'Ternet Ninja 2' er en fortsættelse til den enormt populære animationsfilm Ternet Ninja fra 2018. Filmen er lavet af Anders Matthesen, der også står bag stemmerne til størstedelen af filmens karakterer. Vi følger igen drengen Asger, der sammen med sin ninja-dukke kæmper for retfærdighed – denne gang i Thailand!

Find billetter til 'Ternet Ninja 2' her:

 

Forsvundet til Halloween

Her er tale om den første danske halloween-film nogensinde, som fortæller historien om Asger, hvis søster forsvinder til halloween. Asger må derfor sammen med veninden Esther ud halloween-aften for at finde sin søster.

Find billetter til 'Forsvundet til Halloween' her:

 

Kagekampen

I familiefilmen 'Kagekampen' følger vi gnomen Elfie, der tager på et eventyr med sine venner. Her møder de Theo, der har problemer med sin bagerbutik. De beslutter sig derfor for at hjælpe ham, selvom de aldrig har prøvet at bage så meget som en enkelt kage.

Find billetter til 'Kagekampen' her:

 

 

Boss Baby 2: Det blir' i familien

Fortsættelsen til den populære film fra 2017. I denne omgang er Tim og Ted blevet voksne, men da en ond baby-konspiration truer menneskeheden, må de lade sig transformere om til babyer igen.

Find billeter til 'Boss Baby 2: Det blir' i familien' her:

 

Paw Patrol: Filmen

Animationsfilmen 'Paw Patrol: Filmen' handler om hundene fra den populære tv-serie 'Paw Patrol'. I filmen får hundepatruljen brug for hjælp fra den nye hund Liberty, da de skal rydde op efter Humdinger, da han bliver borgmester i Adventure City og med nye spændende køretøjer og finurligt udstyr skal redde Adventure Citys indbyggere.

Find billetter til 'Paw Patrol: Filmen' her:

 

 

Ron - virker næsten altid

Animationsfilmen handler om en 11-årig dreng, der får en talende robot som bedste ven. Robotten lader dog ikke altid til at virke, så drengen må oplære sin robot-ven i venskab i en verden af algoritmer og sociale medier.

Find billetter til 'Ron – virker næsten altid' her:

 

Udover de nævnte film kan Space Jam 2: A New Legacy, Flummerne og Pinocchio stadig ses i bestemte biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.