/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Cumberbatch gennemgik grufuldt vægttab til spionrolle: "Jeg ville ikke gøre det igen"

Eksklusivt interview om den biografaktuelle 'Den gode spion'

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Lige nu kan Benedict Cumberbatch opleves i rollen som Greville Wynne i filmen Den gode spion, men det var bestemt ikke let præstation for skuespilleren.

VIGTIGT: Interviewet og artiklen her indeholder enkelte afsløringer af plottet i 'Den gode spion'.

I vores interview med den Oscar-nominerede filmstjerne fortæller han, at han både måtte tage lidt kilo på, men endnu mere bemærkelsesværdigt: Tabe ca. 10 kilo og gennemgå et ubehageligt forløb med kuldepåvirkning og svær diæt for at kunne spille den autentiske rolle.

Rollen er som Greville Wynne, en britisk forretningsmand og familiefar, der bliver kontaktet af MI6 for at agere spion. Opgaven er at bruge sine østlige forretningsforbindelser til at skaffe information omkring det sovjetiske atomprogram.

Missionen fører ham til den sovjetiske kilde, Oleg Penkovskij, og de to mænd oparbejder et usædvanligt venskab. Men spionagen bliver farligere og farligere for begge parter.

- De eneste levende billeder og arkivmateriale af Greville viser en forretningsmand med runde kinder og en glad attitude. Så er der fotografierne af manden, efter han vender tilbage under en enorm pressekontrol. Han var næsten ikke til at genkende som det samme menneske, fortæller Cumberbatch til kino.dk.

Se også: Benedict Cumberbatchs nye spionfilm trækker tråde til nutiden: "Den er vigtig lige nu"

Greville Wynne endte nemlig i et russisk fængsel, hvor han i løbet af flere år blev tortureret og udmagret for at give informationer til sovjetterne. Hvad det hele ender med, må man se i 'Den gode spion', men rollen har bestemt ikke være let for 44-årige Cumberbatch.

- Den del af historien ville jeg gerne honorere. Og som producer var jeg opsat på at tage tid ud af optagelserne, så jeg kunne tabe mig rigtigt over tre måneder. Jeg blev eksponeret for en masse kulde og koldvandssvømning.

- Det er ikke noget, jeg ville gøre igen. Men det placerer en i et mentalt og fysisk sårbart rum.

Den gode spion er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.