Cookie- og Privatlivspolitik

Action-scenerne er vildere end nogensinde før i ny trailer til 'Fast & Furious 9'

Det velkendte slæng genforenes med gamle kendinge

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

"It's good til be back" siger Han i skikkelse af Sung Kang, der er tilbage efter tre films fravær er tilbage i Fast & Furious 9 - og den samme følelse får vi som publikum helt sikkert også, når vi endelig til sommer kan se actionbraget på det store lærred. 

Se den nye trailer øverst.

Filmen har samlet det gamle slæng - der udover Dom, Letty & Co. også byder på et hurtigt glimt af Twinkie (Bow Wow) og Earl (Jason Tobin) fra The Fast and The Furious: Tokyo Drift.

En ny fjende venter. Men det bliver i familien. Det er nemlig Doms bror Jakob - spillet af John Cena - som vil hævne sig for at føle sig forladt.

Den nye trailer tager actionen til næste gear og byder på ekstremt hurtige biler, eksplosioner, fly og catchy one-liners. Alt, hvad man forventer af en Fast & Furious-film og lidt til!

Justin Lin, der tidligere har stået bag Fast & Furious 4-6, er tilbage i instruktørstolen, og rollelisten bugner af stjernenavne, der udover de velkendte ansigter som Vin Diesel osv., også byder på Charlize TheronHelen Mirren og Cardi B. 

Action-franchisen forventes at forsætte både med to efterfølgere i form af Fast & Furious 10 og 11 samt flere spin-offs.

'Fast & Furious 9' får premiere 24. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.