Cookie- og Privatlivspolitik

Viggo Mortensen på dansk: "'Falling' skal ses i biografen"

Vi har mødt skuespilleren, der springer ud som instruktør

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoerne herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Med tre Oscar-nomineringer og roller i fx Ringenes Herre-filmene, Eastern Promises og Green Book er Viggo Mortensen en del af Hollywoods skuespillerelite. I denne uge springer han ud som instruktør og manuskriptforfatter med biografpremieren på filmen Falling.

Find billetter til 'Falling' her:

Viggo Mortensen var i den forbindelse taget til Danmark for at promovere filmen, og vi fangede ham til et interview i København.

I 'Falling' spiller Mortensen selv rollen som John Petersen, der tager imod sin aldrende far Willis i sit hjem i Los Angeles. Willis er begyndt at fremvise tegn på demens, og samtidig kolliderer de to mænds verdenssyn, og det bliver et opgør om frisind og accept.

Læs også: Viggo Mortensens 10 bedste roller

Temaet i filmen er meget personligt, og Mortensen har selv oplevet flere familiemedlemmer med demens. Dog er rammen fiktion, og det er bl.a. den kobling, vi talte med dansk-amerikaneren om. Samtidig afslører verdensstjernen, at han var bange for, at Corona-nedlukningen tidligere på året ville ødelægge chancerne for en biografpremiere på filmen.

Falling får premiere den 5. november.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Georgine

Alle falder og ingen falder i det mesterværk af en film. Den er evigt aktuel og meget meget vedkommende og kommer på intet tidspunkt ud over kanten, den bevarer troværdigheden hele vejen igennem. Falling giver forståelse for, hvad der sker og kan ske med en familie, hvor et medlem bliver ramt af demens eller alzheimers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter