Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen & co. var i stivheds-workshop før Druk

Instruktør Thomas Vinterberg fortæller om sine skuespillere

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe og Magnus Millang har noget af en opgave på deres skuldre i den biografaktuelle Druk, hvor de både skal gennemgå en midtvejskrise og spille høne-fulde samtidig...

I vores interview fortæller instruktør Thomas Vinterberg om sit samarbejde med den stærke firkløver, og hvordan man spiller troværdigt fuld. Ligesom, at han også hylder Thomas Bo Larsen, som han har lavet film med i næsten 30 år.

Se med i videoen øverst.

I 'Druk' følger vi fire gymnasielærere, der kaster sig ud i et alkohol-eksperiment for at se, om de vil fungere bedre i deres hverdag, hvis de har en konstant på promille på 0.5. Men det er kun begyndelsen...

Se også vores interview med Thomas Vinterberg om inspirationen til Druk - og hvorfor det er en særlig dansk film her.

Køb dine billetter til 'Druk' her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.