Cookie- og Privatlivspolitik

Blinkende lygter-holdet er tilbage! Se den endelige trailer til Retfærdighedens ryttere

Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og Anders Thomas Jensen genforenes

Stem op!
59
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen ovenfor, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Vi kunne for nylig vise den første teaser-trailer til et af årets helt store danske filmindslag, Retfærdighedens ryttere

Nu er hovedtraileren ankommet med mere information om selve plottet.

Historien følger fem originaler. Deriblandt den indestængte militærmand Markus og hans fremmedgjorte teenagerdatter, der efter en togulykke, mister sin mor. 

Ulykken sætter gang i en kædereaktion af vanvittige optrin, da statistik-nørden Otto, som var ombord på samme tog, opsøger Markus for at fortælle ham sandheden om konens død.

Sammen med de to socialt hæmmede it-eksperter Lennart og Emmenthaler har Otto nemlig opdaget en større sammensværgelse. Nu gør den drabskyndige enkemand sig klar til at tage blodig hævn. Og de tre nørder skal hjælpe ham!

Anders Thomas Jensens nye film er et overflødighedshorn af talent, action og sevfølgelig velsmurte oneliners - som vi kender det fra instruktørens tidligere film: Blinkende lygterDe grønne slagtereAdams æbler og Mænd & høns.

Anderledes denne gang er den mere brutale tone, som traileren også afslører, og samtidig en central far-datter-fortælling med noget dybt rørende på hjerte.

Druk-aktuelle Mads Mikkelsen ses i front sammen med Nikolaj Lie KaasNicolas Bro og Lars Brygmann, mens Andrea Heick Gadeberg (Ser du månen, Daniel) spiller datteren Mathilde. Også Roland Møller og Gustav Lindh (Dronningen) medvirker.

Retfærdighedens ryttere får premiere den 19. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.