Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Star Wars-trailer giver onde kuldegysninger

Ender Rey på den mørke side?

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

I anledning af Disneys D23 Expo er nye klip fra den kommende Star Wars: The Rise of Skywalker blevet offentliggjort - og det ser vildt ud!

Traileren starter med et nostalgisk kig på de sidste 8 Star Wars-film og slutter af med storslåede billeder fra niende og sidste installation i Skywalker-sagaen.

Det ser ud til, at vi kan se frem til et voldsomt opgør mellem Rey og Kylo Ren. Men det mest interessante ved traileren må være afsløringen af Rey med et nyt, rødt lyssværd og iklædt en mørk kåbe.

Spørgsmålet er nu, om Rey ender på kræftens mørke side?

Filmen har desuden fået ny plakat, som kan ses herunder.

Star Wars: The Rise of Skywalker får premiere den 18. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stig

...Disneys Star Wars trilogi har indtil videre været så gennemvædet af kopiering at de fremtræder som en... ja, svag kopi af Lucas' Star Wars. Magien har indtil videre desværre været helt væk. Men de viste med Rogue One at de både kunne og turde, og lavede en fremragende film, der også føltes som rigtig Star Wars. Håber ikke de lige når at få ødelagt Sideous også, inden vi skal videre med nye og forhåbentlig meget mere modige film.

Mikkel

Nøj det bliver fedt at se! Glæder mig også til at se de andre karakterers udvikling

Antaeus

At Anakin faldt i og endte på den mørke side blev bygget op over meget lang tid. Der har slet ikke været lagt op til at Rey er svag og skulle gå den vej, tværtimod. Så det ville være meget underligt, hvis Rey skulle ende til den mørke side.

Nå, men det bliver spændende hvad de kan få ud af afsnittet og om det kan redde trilogien. Jeg har ikke været glad for det alt for meget kopiarbejde og de store brølere i 8'eren.

Jacob

Det er i den helt rette Star Wars ånd at endnu en Jedi skal lokkes over på den mørke side, og hvem kunne være bedre til det end Darth Sidious. Jeg tvivler dog på at det vil ske, og jeg tror hellere ikke at titlen er møntet på Rey. Den mest oplagte kandidat for mig er Kylo Ren, og at titlen skal tolkes ligesom Return of the Jedi, som The Rise of Skywalker jo er en requel på. På den måde vil historien om familien Skywalker naturligt blive afsluttet, hvis det går Ben Solo ligesom sin bedstefar. Og de vil i så fald begge dø imod Darth Sidious.

Antaeus

Hvad mener du med Darth Sidious, han er da død for længst?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter