Vind biografbilletter hver uge

Star Wars: The Rise of Skywalker

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
18.12.2019
| | |
Star Wars: The Rise of Skywalker
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 3D
|

Science fiction-filmen 'Star Wars: The Rise of Skywalker' (Star Wars 9) er den sidste del af den nye Star Wars-trilogi, som startede med Star Wars: The Force Awakens, der også blev instrueret af J.J. Abrams.

Filmens plot er indtil videre hemmeligt, men det følger efter handlingen i Star Wars: The Last Jedi.

På rollelisten ses Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega og Oscar Isaac, som har medvirket i alle filmene i trilogien.

Mere omtale af 'Star Wars: The Rise of Skywalker' følger...

Skal du se Star Wars: The Rise of Skywalker?
(1588 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnny Christian

Satser på filmen hjemtages til DK i 70 mm, det ville være en flot afslutning på denne filmserie. Filmen er optaget på 65 mm negativ/Imax

Carsten Ole

65mm film men 70 aspekt ratio!! Så den kommer i 70mm og digitalt.

Johnny Christian

Imperial ved endnu ikke om de får den i 70mm

Johnny Christian

Fejler denne?

Wayne

Kejseren er tilbage!

Efter sigende er den onde kejser/Palpatine genopstået for at redde serien. Det bidrager bare til endnu mere rod.

Hvor er Star Wars Kevin Feige? Der var engang hvor mere Star Wars var godt nyt - det var dengang.

Nikolaj

Må tilslutte mig lidt ovenstående kommentarer. De seneste par film har ikke kunne leve op til forventningerne.

The Force Awakens og The Last Jedi havde nogle gode elementer som ikke gjorde overgangen alt får hård, men der mangler simpelthen noget genkendelighed der gør at de kommer op på niveau med episode 1-6.

Jeg ville uden tvivl ikke have været foruden nogle af alle de producerede film, men min forventninger til Star Wars: Episode IX er bare ikke helt lige så høje længere.

Wayne

Længe før han var i spil som instruktør - primært på grund af han flotte arbejde i Star Trek.

Desværre må jeg erkende at han har skuffet mig - mest som producent. Jeg synes der har været alt for stor leflen for publikum, uden at lave en god historie.

I min bog er kapitel 7 og 8 klart de dårligste i serien. Alt for mange gentagelser, ingen skræmmende skurk og en hovedperson som helt urealistisk har voldsomme kræfter uden træning.

Mine forventninger til sidste del er lave, jeg har svært ved at se hvad det store drama skal være når kamp mellem hovedperson og skurk virker så ligegyldig.

Antaeus

8'eren er uden sammenligning den dårligste i Star Wars serien og herefter 7'eren som dog havde visse gode takter. Jeg var ikke ret glad for at serien blev overgivet til Adams da jeg ikke syntes, at han havde kvalitet nok i hans tidligere udgivelser selv om der var et par enkelte gode film imellem. Men når vi taler Star Wars er God ikke i nærheden af godt nok, her skal vi helst to klasser længere op og op omkring mesterværksklassen. Rian Johnson kendte jeg intet til og i dag ville jeg helst glemme ham for han har nærmest ødelagt Star Wars. Når alt det er sagt så er der dog ingen tvivl om at Solo er den værste film i Star Wars universet (animerede ikke inkluderede da jeg ikke har set dem). Rian Johnson gjorde det ringe og jeg så helst den film sløjfet eller lavet om, men Solo er dog ringere.

Wayne

Solo var ikke en fantastisk film - men i mine øjne er den bedre end SW 8. Alden Ehrenreich ligner ikke Han Solo nok (der findes kun en Harrison Ford). Men alligevel har han et glimt i øjet, og selve filmen er egentligt ikke så ringe. Men mine forventninger var også små inden jeg så den.

Men jeg fatter ikke hvor de vil hen med en slutning på serien. De kan ikke koge mere suppe på Kylo Ren og Rey.

Men de kan vel lave endnu en dødsstjerne, som skal sprænges til atomer?

Spild af muligheder, trist.

Nikolaj

Men en ting var dog fremragende ved den, og det var effekter i verdensklasse. En film kan selvfølgelig ikke kun leve med effekter, men hvis episode 8 bliver fantastisk( Som jeg næsten er sikker på) Så skuffer den sidst højst sandsynligt ikke. Dog har man lidt svært ved, at forestille sig den. Da vi ikke endnu ikke helt kender vores film-karakter.

Jeg tror, at den sidst bliver episk. Og kommer til, at afrunde nuværende trilogi flot.

Men lad os lige først få episode 8.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.