Nikolaj Lie Kaas bryder sammen i første stærke trailer til Kollision

Fra skaberne af Mens vi lever
Billede
(© NORDISK FILM)

Nikolaj Lie Kaas er færdig med Afdeling Q, men ikke med danske storfilm. Dette ses tydeligt i den første trailer til dramaet Kollision.

Her spiller Lie Kaas og Cecilie Stenspil ægteparret Leo og Olivia, der pludseligt slynges ud i en krise, for derefter at havne i en bitter skilsmisse.

I mellem de to står deres niårige datter Liv, hvis liv også ændres for evigt. Filmen udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. 

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam står bag det danske drama. Brødrene slog igennem med et brag i 2017, hvor de finansierede deres debutfilm Mens vi lever udenom det etablerede støttesystem - og blev en stor publikumsucces med over 100.000 solgte billetter!

Ligesom i 'Mens vi lever' er denne historie inspireret af virkelige begivenheder, og foruden Lie Kaas og Stenspil ses Sebastian Jessen i en stor rolle over for bl.a. Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Tommy Kenter, Julie Christiansen og Bodil Jørgensen. Datteren Liv spilles af debutanten Karla Avaz.

Kollision får danks premiere den 31. oktober.