Cookie- og Privatlivspolitik

Nikolaj Lie Kaas bryder sammen i første stærke trailer til Kollision

Fra skaberne af Mens vi lever

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Nikolaj Lie Kaas er færdig med Afdeling Q, men ikke med danske storfilm. Dette ses tydeligt i den første trailer til dramaet Kollision.

Her spiller Lie Kaas og Cecilie Stenspil ægteparret Leo og Olivia, der pludseligt slynges ud i en krise, for derefter at havne i en bitter skilsmisse.

I mellem de to står deres niårige datter Liv, hvis liv også ændres for evigt. Filmen udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. 

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam står bag det danske drama. Brødrene slog igennem med et brag i 2017, hvor de finansierede deres debutfilm Mens vi lever udenom det etablerede støttesystem - og blev en stor publikumsucces med over 100.000 solgte billetter!

Ligesom i 'Mens vi lever' er denne historie inspireret af virkelige begivenheder, og foruden Lie Kaas og Stenspil ses Sebastian Jessen i en stor rolle over for bl.a. Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Tommy Kenter, Julie Christiansen og Bodil Jørgensen. Datteren Liv spilles af debutanten Karla Avaz.

Kollision får danks premiere den 31. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
nikolajuser/940570

Overskriften siger "stærke trailer"

Jeg har tydeligvis ikke forstået denne trailer?
Min mening er at denne trailer ikke giver noget input i hvad filmen drejer sig om, men der imod fortæller mere hvem der er med i den.
Forvirret..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.