Vind biografbilletter hver uge

Kollision

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles ulykkelig og konfliktfyldt stemning. Der er adskillige scener, hvor hovedkaraktererne kommer i stærk følelsesmæssig affekt efter at have mistet et nært familiemedlem. I en dramatisk hospitalsscene forsøger læger at redde en patient i meget kritisk tilstand. I en anden scene bliver en person slået til blods og trues med pistol. I en tredje scene bliver en person skudt på klos hold. I flere scener føler et barn i sorg sig forladt og alene. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kollision
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Det danske drama 'Kollision' med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne handler om parret Leo og Olivia, der gennemgår en barsk skilsmisse.

Parrets niårige datter Liv ender som kastebold mellem sin mor og far.

Filmen der er et bevægende drama, udforsker en familie der er i opløsning og kæmper for at træffe de rigtige beslutninger i forsøget på at finde mening og håb, når alting ramler. 

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam står bag det danske drama. Brødrene slog igennem i 2017, hvor de imod branchens forventninger finansierede deres debutfilm Mens vi lever udenom det etablerede støttesystem.

Ligesom i 'Mens vi lever' er også denne historie inspireret af virkelige begivenheder. Foruden Lie Kaas og Stenspil ses Sebastian Jessen i en stor rolle over for bl.a. Nicolas Bro og Rasmus Bjerg.

 

Skal du se Kollision?
(258 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter