Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Brad Pitts store rum-film Ad Astra

Science fiction med Oscar-potentiale!

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

ENDELIG kom en trailer til science fiction-filmen Ad Astra, der har rykket premieredato en del gange - dog eftersigende for at komme med i rumkapløbet om Oscar-statuetten.

Brad Pitt (der i den grad er tilbage!) spiller den bærende rolle som den militære ingeniør, der efter et fænomen kaldet The Purge må rejse ud i galaksen for at finde sin astronaut-far, der 20 år tidligere søgte efter liv på andre planeter og forsvandt undervejs.

Tommy Lee Jones spiller farmand, mens det er James Gray (The Lost City of Z og We Own the Night) der instruerer rum-thrilleren, der også byder på en større rolle til Donald Sutherland (og nej, det er IKKE 'Space Cowboys 2'). 

Hustruen, der må efterlades, spilles af Liv Tyler. Men selvom trailerens ene klip, hvor vi ser en følsom frk. Tyler på en rumskærm sender tankerne hen på den skønne Armageddon, så er denne film nok mere et bud på Contact møder Interstellar, end det er en kopi af Michael Bays kulørte film. 

Ad Astra får dansk premiere den 19. september, hvilket er en solid Oscar-dato. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrikuser/299691

Skal helt klart ses.

Men synes nu de kalder det "The surge" og ikke "The Purge"

Henrik

Science fiction + Brad Pitt <3
Den skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.