Cookie- og Privatlivspolitik

We own the night

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.11.2007
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
We Own the Night
|

'We Own the Night' følger Bobby Green (Joaquin Phoenix) der er manager på den smarte New Yorker-natklub El Caribe.

Da en ny type narkotika florerer i byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), som holder til i Bobbys natklub. Politiet forsøger at få Bobby til at tage del i opklaringsarbejdet, men Bobby er ikke interesseret i at involvere sig, da han ved, at det vil bringe ham selv og andre i fare.

Han forsøger i stedet at holde så lav profil som muligt, for hvad Vadim og mafiaen ikke ved er, at betjenten, der er på sporet af dem, er Bobbys bror, Joseph (Mark Wahlberg).

Inden længe er mafiaen i åben krig med politiet, og Bobby står nu i en loyalitetskonflikt, hvor han er tvunget til at vælge mellem sit liv som natklub-manager og sin familie.

'We Own the Night' er en gennemført thriller i stil med 'The Departed'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Joaquin Phoenix og Mark Wahlberg som brødre. Den ene som rebelsk søn (Phoenix), og den anden som retsskaffen politiinspektør. Mark Wahlberg er overraskende afdæmpet i denne rolle, og filmen er i det hele taget meget mere drama end action - hvilket klæder den. For det giver plads til, at vi kan engagere os i karakterene og historien. 3½ stjerner.

Frank

Dårlig film

Wayne

Spændende drama, hvor brødre står i hver sin lejr, men når alt kommer til alt så er blod tykkere end vand.

Muggauser/8186

Ih mand, nu troede jeg, det var en super syg film, da alle havde sagt til mig, at den var sweet. Men næh nej, sikke en røv-film! Den er kedelig og ubetydelig

Wayne

Den er absolut ikke kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.