Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Spider-Man trailer viser livet efter Endgame

Spoiler-advarsel

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Endgame er allerede den næstbedst sælgende film nogensinde, men det får ikke Marvel til at hvile på laurbærene. Om to måneder kommer den næste superhelte-flick i rækken, når Spider-Man: Far From Home lander i de danske biografer den 2. juli. 

Der skal lyde en spoiler-advarsel: Se kun traileren, hvis du har set 'Avengers: Endgame'!

Tom Holland er igen manden der skal hoppe i den rødblå trikot, mens at Zendaya, Marisa Tomei og Jacob Batalon også vender tilbage i deres roller fra Spider-Man: Homecoming. De får selskab af flere rutinerede kræfter fra MCU, som Samuel L. Jackson som Nick Fury, Cobie Smulders som Maria Hill, og så rygtes det også at Stan Lee har filmet en cameo inden sin død.

Vi fik den første trailer for et par måneder siden, som viser filmens lokationer, der primært vil være i de tre europæiske byer Berlin, Venedig og London. Denne trailer gav også det førse kig på Jake Gyllenhaals version af superskurken Mysterio, der lader til at være på de godes side i 'Far From Home' - i hvert fald til at begynde med.

Gyllenhaal var faktisk selv meget tæt på at skulle spille Peter Parker i Spider-Man 2, da Tobey Maguire slog sin ryg under optagelserne til Seabiscuit.

Nu får han så endelig muligheden for at være med i en Spider-Man film, omend at det ikke bliver som vægkravleren. 

Spider-Man: Far From Home bliver den sidste film i det som Marvel kalder for Fase 3. Det betyder dog ikke, at filmserien er ved at slutte. Vi har her samlet alle de Marvel-film som er planlagt de næste par år. 

Spider-Man: Far From Home får dansk premiere den 4. juli 2019. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mysterio er fra Nick Furys side tænkt som et medlem af det nye Avengers, men Quentin Beck bliver fremstillet ligesom Baron Mordo i Doctor Strange. Starter på heltens side, men vender sig imod ham.

peteruser/432964

Jake Gyllenhaal er da også med i den første trailer

Marie-Louise Mejlbyuser/564478

Det er lidt uhensigtsmæssigt at skrive i overskriften, at filmen viser livet efter Endgame. Medmindre man er lidt langsom i opfattelsen, kan man dermed regne ud, at det lykkes at bringe de døde fra Infinity War tilbage, i og med at Spider-man i sagens natur må være genopstået. Nu har jeg selv set Endgame, men det er lidt træls for folk, der ikke har nået det endnu.

johnny

kunne ikke lide homecomming. kommer nok heller ikke til at kunne lide den her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter