Ny Spider-Man trailer viser livet efter Endgame

Spoiler-advarsel
Billede
(© Sony Pictures)

Avengers: Endgame er allerede den næstbedst sælgende film nogensinde, men det får ikke Marvel til at hvile på laurbærene. Om to måneder kommer den næste superhelte-flick i rækken, når Spider-Man: Far From Home lander i de danske biografer den 2. juli. 

Der skal lyde en spoiler-advarsel: Se kun traileren, hvis du har set 'Avengers: Endgame'!

Tom Holland er igen manden der skal hoppe i den rødblå trikot, mens at Zendaya, Marisa Tomei og Jacob Batalon også vender tilbage i deres roller fra Spider-Man: Homecoming. De får selskab af flere rutinerede kræfter fra MCU, som Samuel L. Jackson som Nick Fury, Cobie Smulders som Maria Hill, og så rygtes det også at Stan Lee har filmet en cameo inden sin død.

Vi fik den første trailer for et par måneder siden, som viser filmens lokationer, der primært vil være i de tre europæiske byer Berlin, Venedig og London. Denne trailer gav også det førse kig på Jake Gyllenhaals version af superskurken Mysterio, der lader til at være på de godes side i 'Far From Home' - i hvert fald til at begynde med.

Gyllenhaal var faktisk selv meget tæt på at skulle spille Peter Parker i Spider-Man 2, da Tobey Maguire slog sin ryg under optagelserne til Seabiscuit.

Nu får han så endelig muligheden for at være med i en Spider-Man film, omend at det ikke bliver som vægkravleren. 

Spider-Man: Far From Home bliver den sidste film i det som Marvel kalder for Fase 3. Det betyder dog ikke, at filmserien er ved at slutte. Vi har her samlet alle de Marvel-film som er planlagt de næste par år. 

Spider-Man: Far From Home får dansk premiere den 4. juli 2019.