Vind biografbilletter hver uge

Spider-Man: Far From Home

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.07.2019
| | |
Spider-Man: Far From Home
|

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland.

I den første superheltefilm var den unge teenager igang med at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Samtidig ønskede han at blive en del af Avengers-holdet og hjælpe Tony Stark.

Rygtet går på, at Jake Gyllenhaal skal spille den klassiske Marvel-skurk, Mysterio, mens Michael Keaton vender tilbage i rollen som Vulture.

Mere omtale af 'Spider-Man: Far From Home' følger...

Skal du se Spider-Man: Far From Home?
(375 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

-Forstår ikke hvorfor man skal afvige fra den originale historie til en SÅDAN grad at Mary Jane nu skal hedde Michelle Jones og ligefrem være af afro-amerikansk afstamning, var det ikke nok med May Parker, Ned Leeds & Flash Thompson skulle ændres helt mht udseende!?! -Synes det er ret irriterende, det her er den 7'nde Spiderman film, og stadig opstår der bare totalt unødvendige drejninger ift. tegneseriens originale historie. Jeg synes stadig den bedste Spiderman film er 2'rn fra 2004, der kan jeg kun sætte min utilfredse finger på 2 ting -liiidt for meget højt skrigeri & en utåelig og skammelig gademusikant. But might as well face it. Spiderman kan-må -og skal bare ikke laves ordentligt! -Har givet op for længst mht X-Men & Hulk! Der er intet racistisk ment her, men ville klart foretrække hvis man kunne holde rollernes nationaliteter til de originale (fra tegneserien) racer, ender jo med Black Panther bliver rødhåret en dag!

Lars

Og det er igen virkelig ikke racistisk ment, men det kunne man komme udenom på så mange andre måder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.