Cookie- og Privatlivspolitik

Den dæmoniske dukke er tilbage i første trailer til Annabelle 3

Nat på The Conjuring-museet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje Annabelle-film, Annabelle Comes Home, har netop fået sin første trailer, hvor den dæmoniske dukke spøger på ny.

Filmen udspiller sig i de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warrens hjem. Deres aflåste kælder er et rum fyldt med dæmoniske artefakter, herunder Annabelle-dukken i en glasmontre.

Men da en af deres datter Judys babysittere går ned i kælderen, spiller dukken løs - og uhyggen spreder sig i det lille hjem!

SE OGSÅ: Ny podcast - fire dage med gys, gru og blod.

'Annabelle Comes Home' bliver den 7. film i det store The Conjuring-univers, som snart udvides med The Curse of La Llorona, der får premiere den 17. april.

Gyseren er skrevet og instrueret af forfatteren bag de foregående to Annabelle-film samt The Nun og It.

Patrick Wilson og Vera Farmiga igen vil optræde som Warren-parret, mens rolle som datteren Judy varetages af Mckenna Grace, som bl.a. har medvirket i tv-serien 'The Hauting of Hill House'.

Annabelle 3: Annabelle Comes Home får premiere den 27. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Alle studierne håber på at starte et stort, succesfyldt univers, hvor den ene film efter den anden bare er en ren pengemaskine. Tiden har dog vist at det ikke altid er ligetil, men Conjuring-Verse er et eksempel på når det spiller. Tredje rædselsoplevelse med den forbandede helvedesdukke bliver næppe den, som knækker deres opadgående kurve.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.